Здоров'я

Правда й міфи про діабет

— 24 липня 2020 —

Цукровий діабет є в 8,3% жителів землі. Це 425 мільйонів людей у світі. Але фахівці уточнюють: реальне число захворілих набагато більше, тому що багато просто не знають, що в них діабет. Вивчаємо правду й міфи про цю хворобу за допомогою консультації лікарів-ендокринологів.


Джерело здоров’я та краси

— 24 липня 2020 —

Найкориснішим та найуніверсальнішим продуктом для жінки визнано сир! Виявляється, що він є не тільки дієтичною їжею, а й ліками, маскою для обличчя і ще багато чим.


4 способи, щоб улітку ноги не пахли потом

— 24 липня 2020 —

Улітку майже всі люди страждають від рясного потовиділення. Але для багатьох справжньою проблемою можуть стати спітнілі ноги, особливо коли вони починають видавати неприємні запахи.


Простий продукт для судин, схуднення й профілактики раку

— 24 липня 2020 —

Корисні речовини, що входять до складу цієї крупи, допомагають зміцненню стінок наших судин, сприяють схудненню й оздоровленню всього організму. А останні дослідження показують, що вона сприяє профілактиці раку.


У Краматорську провели унікальну хірургічну операцію

— 24 липня 2020 —

У Краматорську на Донбасі хірурги провели унікальну операцію з ендопротезування грудного відділу аорти.


Чому турбують улітку вуха?

— 23 липня 2020 —

Літо обіцяє нам радощі відпусток, мандрівок, різних розваг. У цей час ми прагнемо оздоровитися, отримати заряд бадьорості й наснаги на цілий рік. Утім часом із нами стається таке, що може усе зіпсувати. Вилазять раптово всілякі недуги – непередбачені, недоліковані, а часом й приховані. Про це ми й поговорили із фахівцем – отоларингологом Глібом Сергійовичем КОЛЕСНИКОВИМ.


9 простих домашніх масок для обличчя

— 18 липня 2020 —

Інгредієнти для цих ефективних засобів знайдуться практично на кожній кухні.


Від застуди до ревматизму: ефективне лікування куркумою

— 18 липня 2020 —

Французькі генетики вивчили вплив куркуми на серцево-судинну систему на генетичному рівні й довели, що вона не просто стимулює омолодження організму, завдяки антиоксидантам, але й дозволяє уникнути проблем зі склеротичними бляшками на стінках судин.


Спорт і ніякого алкоголю: американські онкологи випустили нові рекомендації з профілактики раку

— 15 липня 2020 —

Американське онкологічне товариство випустило нові рекомендації щодо зменшення ризику захворіти на рак. Поради писали на основі наукових досліджень минулих двох років.


Надмірна пітливість: небезпечні ознаки

— 15 липня 2020 —

Потовиділення є природним процесом. Разом з тим, через неприємний запах і сліди на одязі він псує життя багатьом людям. Проблема дається взнаки особливо у літній період, коли спекотна погода посилює виділення поту. Ми вирішили розібратися, чому без потовиділення організм людини не зможе вижити, і як зрозуміти, коли цей процес порушується? Допомогти нам у цьому погодився фахівець - лікар-ендокринолог Георгій Сергійович СТОЯН.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс