Здоров'я

Желатин для суглобів

— 30 жовтня 2021 —

Американськими фізіологами встановлене, що желатин цілком може бути використаний для профілактики руйнування суглобних хрящів.


Навіщо вакцинуватися тим, хто уже перехворів на Covid-19

— 30 жовтня 2021 —

Гібридний імунітет, що з'являється після Covid-вакцинації у тих, хто вже перехворів, ефективніше діє на нові штами коронавірусу.


Вакцинація знижує ризик зараження COVID-19 у шість разів

— 30 жовтня 2021 —

Вакцини від COVID-19 знижують імовірність зараження в шість разів, смерті – в одинадцять.


«Бабуся, тобі можна все, але потрошку!» Рекомендації з харчування для тих, хто досяг поважного віку

— 23 жовтня 2021 —

Сучасні пенсіонери – великі молодці, вони значно більш мобільні й сприйнятливі до всього нового, чим їхні попередники два покоління назад, проте час бере своє. Особливо, якщо вести малорухливий спосіб життя й не дотримувати принципів здорового харчування з урахуванням віку й захворювань.


Користь меду для волосся: Які його властивості допомагають зберегти здоров'я локонів

— 23 жовтня 2021 —

Натуральний продукт бджільництва знаходить широке застосування у косметологів. Завдяки унікальним цілющим властивостям мед покращує здоров'я волосся. Якими перевагами володіє дивовижний продукт, який використовують для приготування лікувальних і поживних масок.


ВООЗ спрогнозувала термін завершення пандемії Сovid-19

— 23 жовтня 2021 —

Світ вийде з пандемії коронавірусу вже наступного року.Про це повідомив директор Європейського регіонального бюро Всесвітньої організації охорони здоров'я Ганс Клюге, передає СТВ.


МОЗ показало моторошні фото лікування COVID-хворих та вивезення тіл померлих

— 23 жовтня 2021 —

У відомстві наголосили, що понад 94% українців, госпіталізованих з COVID-19 минулого тижня, не отримали жодної дози антиковідної вакцини.


Чим лікувати трофічну виразку на нозі при варикозі

— 23 жовтня 2021 —

Через венозний застой при варикозній хворобі розвиваються незагойні рани, які в медицині називаються трофічними виразками. Виникають вони раптово, але організм не може побороти патологічний процес, тому що імунітет пригнічений основним захворюванням, через відсутність нормального кровотоку тканини не відновлюються, а некротизуються.


«Запилене скло» або «мутна плівка»: небезпечні ознаки вікових змін очей

— 21 жовтня 2021 —

Вікове погіршення зору наздоганяє практично всіх. Наприклад, вікова далекозорість - пресбіопія. Вона може вперше дати про себе знати в 40-45 років, але буває, що проявляється й пізніше. Однак є й більш серйозні захворювання.


7 несподіваних причин вживати імбир щодня

— 21 жовтня 2021 —

Корисні властивості імбиру людство використовує вже більш 5000 років. В індійській і китайській медицині корінь уважали чи не найкоштовнішими природними ліками, «диво-таблеткою» від усіх хвороб. Імбир їли й продовжують їсти свіжим, сушеним, маринованим, перемеленим у пил і здрібненим у кашку, у вигляді соку або олії, а також нерідко додають у косметичні засоби. І одержують дійсно потужний оздоровчий ефект.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс