Кулінарія
Тарт із базиліковим кремом і абрикосами
— 8 серпня 2020 —
Заварний крем: 2 ст. незбираного молока, 4 ст. л. цукру, 1/2 ст. листочків базиліка разом з гілочками, 4 жовтка, 4 ст. л. кукурудзяного крохмалю, 55 г вершкового масла.
Малосольна скумбрія в олії
— 24 липня 2020 —
Вода – 1 л, лавровий лист – 2 шт., перець горошком – 8-10 шт., оцет 9% – 90 г, сіль – 80 г, цукор – 80 г, свіжоморожена скумбрія – 3 шт., рослинна олія – 200 мл.
Запіканка із кольорової капусти з ковбасою й сиром
— 24 липня 2020 —
1 качан кольорової капусти, 1/2 ст. молока або вершків, 100 г твердого сиру, 100-150 г вареної ковбаси, сосисок або сардельок, 1 яйце, сіль, перець - за смаком.
Картопля по-португальськи
— 24 липня 2020 —
Картопля - 8 шт., часник - 4 зубки, вершкове масло, розмарин, оливкова олія, велика морська сіль.
Смажені карасі
— 24 липня 2020 —
Свіжі карасі - 3 шт.; лимон - 0,5 шт.; манна крупа - 4 ст. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений базилік – 1/4 ч. л.; рослинна олія - 50 мл; свіжий кріп - 1 пучок.
Як приготувати ідеальні яйця пашот
— 24 липня 2020 —
Яйце пашот - це яйце, зварене без шкарлупи в гарячій воді. Його білок виходить досить твердим, у той час як жовток - м’яким і кремподібним. Однак якщо не виконувати кілька важливих правил, то замість щільного пашоту у вас вийде безформна маса.
Літній чизкейк без випічки
— 24 липня 2020 —
120 г печива, 60 г розтопленого вершкового масла, 360 г мангового пюре, 13 г желатину, 120 мл води, 200 г вершкового сиру, 80 г цукру, 60 г йогурту, 10 мл лимонного соку, 160 г жирних вершків.
Баклажани з печерицями й часником
— 24 липня 2020 —
Баклажани - 2 шт.; печериці - 150 г; часник - 6 зубків; будь-яка зелень; цибуля звичайна - 1 шт.; помідори - 2 шт.; рослинна олія; сіль, перець чорний, гострий перець - за смаком.
Курячі котлети із сиром
— 24 липня 2020 —
Куряче філе - 500 г; курячі яйця - 2 шт.; твердий сир - 150 г; майонез - 2 ст. л.; пшеничне борошно - 2 ст. л.; рослинна олія - 100 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; приправа для курки - 0,5 ч. л.; свіжа зелень (кріп і петрушка) - 1 пучок.
Бісквітні тістечка з полуницею
— 24 липня 2020 —
Для бісквіта на 8-9 шт. діаметром 12-13 см: 50 г борошна, 2 середніх яйця, 50 г цукру. Для начинки: 300 мл вершків 33-35%, 20-30 г цукрової пудри, 200-300 г полуниці, цукрова пудра для посипання.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |