Кулінарія
Запіканка із броколі й рисом
— 14 вересня 2020 —
8 ст. невеликих суцвіть броколі, 2,5 ст. відвареного довго зернистого рису, 55 г вершкового масла, 1 середня цибулина, нарізана дрібними кубиками, 1 зубок часнику, натертий, 4 ст. л. борошна вищого ґатунку, 0,5 ч. л. гірчичного порошку, 1/4 ч. л. каєнського перцю, 3 ст. незбираного молока, 110 г вершкового крем-сиру, кімнатної температури, 0,5 ст. тертого пармезану, 1 ч. л. свіжемеленого чорного перцю, 0,5 ч. л. кам’яної солі, 0,5 ч. л. паприки, 220 г плавленого сиру, нарізаного кубиками, 3 ст. тертого гострого чеддера 170 г нарізаного солодкого перцю.
Чудо-перець
— 13 вересня 2020 —
Цей доволі знайомий нам овоч цінний як вітамінна рослина. Наприклад, тільки соки ягід шипшини й чорної смородини можуть за вмістом вітаміну С порівнятися із соком стиглого солодкого перцю. А скільки смачних, корисних заготовок з солодкого перцю можна приготувати на зиму!
Смажена кукурудза з ароматним топпінгом
— 6 вересня 2020 —
Кукурудза після смаження на грилі здобуває більш насичений смак і літній аромат, але ще смачніше вона стане з топпінгом з ароматного вершкового масла. Це ідеальна закуска для вечірок у гриля.
Помідори в клярі
— 6 вересня 2020 —
Свіжі помідори - 2 шт., сметана жирністю 15-20% - 2 ст. л., куряче яйце - 1 шт., твердий сир - 100 г, сіль - за смаком, чорний мелений перець - 0,25 ч. л., мелена паприка - 0,25 ч. л., сухий часник - 0,25 ч. л., рослинна олія - 50 мл, свіжий кріп - 2-3 гілочки для прикраси.
Риба запечена у фользі в духовці
— 6 вересня 2020 —
Горбуша — 1 шт., лимон — 1 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., морква – 1 шт., вершкове масло — 50 г, будь-яка зелень для прикрашання.
Крильця в липкій медовій глазурі
— 6 вересня 2020 —
0,9 кг курячих крил, 2 ст. л. оливкової олії extra-virgin, 2 ст. л. вершкового масла, 0,5 ст. меду, насіння кунжуту, для посипання, 1 ст. слабо соленого соєвого соусу, 1 ст. л. тертого свіжого імбиру, 2 ст. л. порубаних свіжих листів кінзи, 2 зубки часнику, здрібнених, сік половини лимона.
Готуємо їжу на вугіллі
— 6 вересня 2020 —
Якщо ви відправилися на природу або пішли в похід, вам там, швидше за все, доведеться готувати собі їжу на вугіллях. У багаття ви можете зігрітися, а от щоб одержати вугілля, прийде почекати. Якщо їх у достатній кількості не буде, про якість приготовленої на них їжі можна забути.
Аджика з баклажанів
— 29 серпня 2020 —
Помідори - 600 г; баклажани - 300 г; болгарський перець - 300 г; часник - 6 зубків; гострий перець - 1 стручок; рослинна олія - 75 мл; столовий оцет 9% - 30 мл; крупна поварена сіль - 1 ч. л.; цукор -1 ст. л.
Цвіклі - гостра закуска з буряка
— 29 серпня 2020 —
Буряк - 300 г, хрін тертий - 1 ст. л., сік лимона - 2 ст. л., кунжутна олія - 2 ст. л., петрушка - за смаком, кмин - 1/2 ч. л., перець - за смаком, цукор - 1 ч. л., сіль - за смаком.
Курячі відбивні з ананасом
— 29 серпня 2020 —
1 кг курячого філе, 1 банка консервованого ананаса кільцями, 200 г твердого сиру, 2 яйця, борошно для панірування, чорний мелений перець, сіль - за смаком.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |