Кулінарія
Незвичайна страва зі звичайної капусти
— 7 листопада 2020 —
Невеличку капустину розріжте навпіл і видаліть качан. Дрібно нашаткуйте.
Печінковий рулет
— 7 листопада 2020 —
Печінка - 1 кг (свиняча, яловича, куряча, індича), цибуля - 2 шт., морква - 2 шт., рослинна олія - 4 ст. л., плавлений сир - 200 г, вершкове масло - 150 г, сіль - за смаком, спеції - за смаком.
Гливи в клярі
— 7 листопада 2020 —
Гливи - 300 г, молоко - 200 мл, кукурудзяний крохмаль - 4 ст. л. + 2 ст. л. для панірування, пшеничне борошно - 4 ст. л., куряче яйце - 1 шт., рафінована рослинна олія - 100 мл, сіль - за смаком, сушений часник - 0,25 ч. л., сушені італійські трави - 0,25 ч. л., свіжий кріп - кілька гілочок для прикраси.
Як приготувати курячі сердечка так, щоб захотілося добавки
— 7 листопада 2020 —
Курячі сердечка - це своєрідний делікатес, який ми, як правило, незаслужено обходимо стороною, оскільки не знаємо, як же смачно їх готовити. А тому сьогодні ми розповімо, із чим правильно поєднувати цей дивний інгредієнт і які страви найкраще підійдуть для тих, хто ніколи не пробував сердечка.
Глазуровані сирки
— 31 жовтня 2020 —
Сир кисломолочний (сухий, жирність 9%) - 200 г, молоко, згущене із цукром - 35 г, масло вершкове - 25 г, ванілін - за смаком. Глазур: шоколад темний - 100 г, какао-масло - 10 г, олія рослинна - 10 г.
Суп пюре із броколі
— 31 жовтня 2020 —
Вода - 1,5 л; броколі - 600 г; картопля - 3-4 бульби; біла цибуля - 1-2 голівки; часник - 1-2 зубки; оливкова олія - 30 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; суміш прованських трав - 1 ч. л.; свіжа петрушка - 1 пучок.
Печериці, фаршировані куркою й сиром
— 31 жовтня 2020 —
Свіжі печериці - 350 г; варене куряче філе - 150 г; сир фета - 75 г; в’ялені томати - 50 г; твердий сир - 100 г; оливкова олія - 25 мл; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений часник - 0,25 ч. л.; копчена паприка - 0,25 ч. л.; свіжий кріп - 1 маленький пучок.
Як приготувати сало: 4 рецепта від класики до екзотики
— 31 жовтня 2020 —
Із приходом холодів усе частіше хочеться чогось ситного: смачної ковбаски, м’яса або ж шматочок ніжного пікантного сала на скибочці темного хліба, так під картопельку, з квашеною капусткою і огірком. Сьогодні в нашій добірці рецептів розкриваємо всі самі смачні рецепти засолювання сала в домашніх умовах.
Як приготувати буженину
— 24 жовтня 2020 —
Соковита, ароматна, зі спеціями, запечена в духовці або приготовлена в мультиварці – ніжна буженина, яка з першого шматочка тане в роті. І як виявилося, рецептів її готування незліченна кількість. Хочете із соєвим соусом і медом? Будь ласка! Із квасом і м’ятою? Запросто! А як щодо пива, імбиру і яблука?
Гарбузові кекси з горіхами
— 18 жовтня 2020 —
М’якоть гарбуза - 300 г, яйця - 2 шт., цукор - 175 г, рослинна олія - 100 г, мелена кориця - 1/2 ч. л., сіль - 1/4 ч. л., розпушувач - 1 ч. л., борошно - 300 г.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |