Кулінарія

Котлети із квасолі

— 26 березня 2021 —

Суха квасоля - 400 г, манна крупа - 4 ст. л., оливкова олія - 4 ст. л., ріпчаста цибуля середнього розміру - 3-4 шт., морква - 1 шт., часник - 2 зубки, рослинна олія для смаження, петрушка - 2 гілочки, кріп - 2 гілочки, рукола - 20 г, сіль, мелений чорний перець - за смаком.


Салати без майонезу

— 26 березня 2021 —

Дуже смачні салати без майонезу для тих, хто стежить за фігурою. Готовте їх на свято або просто так.


Агар-агар: різновиди, корисні властивості й рецепти желе, суфле й мармеладу

— 18 березня 2021 —

Агар-агар — незамінний інгредієнт для приготування всіляких десертів. Це рослинний аналог желатину, давно відомий на Сході та який порівняно недавно поширився по Європі. Його назва перекладається просто — желе.


Гливи в кисло-солодкому соусі​

— 7 березня 2021 —

Основа: гливи - 800 г, свіжий імбир - 30 г, часник - 4 зубки, зелена цибуля - 20 г. Соус: соєвий соус - 3 ст. л., цукор - 2 ст. л., яблучний оцет - 1 ст. л., кукурудзяний крохмаль - 1 ч. л.


Салат з курки й овочів з кунжутом

— 7 березня 2021 —

400 г курячого філе; 1 болгарський перець; 300 г помідорів; 1/3 ч. л. солі; 1 щіпка чорного перцю; 50 мл соєвого соусу; 3 ст. л. рослинної олії; 1 пучок листового салату; 1 ст. л. бальзамічного оцту; 1 ст. л. кунжуту.


Соковиті курячі грудки в духовці

— 7 березня 2021 —

Курячі грудки - 850 г, сметана - 150 г, сіль - за смаком, паприка - 1 ч. л., базилік - 1 ч. л., рослинна олія - 1 ч. л.


Курчата табака

— 7 березня 2021 —

Тушки курчат розрізати уздовж грудки й розкрити, як книжку. Покласти на обробну дошку спинкою нагору, накрити харчовою плівкою й злегка відбити, щоб тушки стали більш пласкими.


Як зварити розсипчастий рис

— 7 березня 2021 —

Далеко не всі люблять каші, віддаючи перевагу поживним і корисним гарнірам із круп. Саме тому багато господинь часто шукають спосіб, як зварити розсипчастий рис правильно. Тим часом є кілька відмінних простих рецептів приготування цього злаку.


Курка «Кривава Мері»

— 27 лютого 2021 —

Курка - 1,2 кг, 6 зубків часнику, 5 шт. дрібних цибулин, 7 шт. дрібної моркви, 1,2 ст. білого сухого вина, 150 г оливок б/к, 200 г вершків, томатний сік, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. сушеного розмарину, лавровий лист, перець горошком, гвоздика, сіль, мелений перець, мелений мускатний горіх, мелена паприка.


Вареники з картоплею й квашеною капустою

— 27 лютого 2021 —

Для начинки: цибуля - 1 шт., капуста квашена - 300 г, рослинна олія - 3 ст. л., цукор - 1 ч. л., картопля - 5 шт., сіль - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс