Кулінарія
Котлети із квасолі
— 26 березня 2021 —
Суха квасоля - 400 г, манна крупа - 4 ст. л., оливкова олія - 4 ст. л., ріпчаста цибуля середнього розміру - 3-4 шт., морква - 1 шт., часник - 2 зубки, рослинна олія для смаження, петрушка - 2 гілочки, кріп - 2 гілочки, рукола - 20 г, сіль, мелений чорний перець - за смаком.
Салати без майонезу
— 26 березня 2021 —
Дуже смачні салати без майонезу для тих, хто стежить за фігурою. Готовте їх на свято або просто так.
Агар-агар: різновиди, корисні властивості й рецепти желе, суфле й мармеладу
— 18 березня 2021 —
Агар-агар — незамінний інгредієнт для приготування всіляких десертів. Це рослинний аналог желатину, давно відомий на Сході та який порівняно недавно поширився по Європі. Його назва перекладається просто — желе.
Гливи в кисло-солодкому соусі
— 7 березня 2021 —
Основа: гливи - 800 г, свіжий імбир - 30 г, часник - 4 зубки, зелена цибуля - 20 г. Соус: соєвий соус - 3 ст. л., цукор - 2 ст. л., яблучний оцет - 1 ст. л., кукурудзяний крохмаль - 1 ч. л.
Салат з курки й овочів з кунжутом
— 7 березня 2021 —
400 г курячого філе; 1 болгарський перець; 300 г помідорів; 1/3 ч. л. солі; 1 щіпка чорного перцю; 50 мл соєвого соусу; 3 ст. л. рослинної олії; 1 пучок листового салату; 1 ст. л. бальзамічного оцту; 1 ст. л. кунжуту.
Соковиті курячі грудки в духовці
— 7 березня 2021 —
Курячі грудки - 850 г, сметана - 150 г, сіль - за смаком, паприка - 1 ч. л., базилік - 1 ч. л., рослинна олія - 1 ч. л.
Курчата табака
— 7 березня 2021 —
Тушки курчат розрізати уздовж грудки й розкрити, як книжку. Покласти на обробну дошку спинкою нагору, накрити харчовою плівкою й злегка відбити, щоб тушки стали більш пласкими.
Як зварити розсипчастий рис
— 7 березня 2021 —
Далеко не всі люблять каші, віддаючи перевагу поживним і корисним гарнірам із круп. Саме тому багато господинь часто шукають спосіб, як зварити розсипчастий рис правильно. Тим часом є кілька відмінних простих рецептів приготування цього злаку.
Курка «Кривава Мері»
— 27 лютого 2021 —
Курка - 1,2 кг, 6 зубків часнику, 5 шт. дрібних цибулин, 7 шт. дрібної моркви, 1,2 ст. білого сухого вина, 150 г оливок б/к, 200 г вершків, томатний сік, 50 г вершкового масла, 1 ст. л. сушеного розмарину, лавровий лист, перець горошком, гвоздика, сіль, мелений перець, мелений мускатний горіх, мелена паприка.
Вареники з картоплею й квашеною капустою
— 27 лютого 2021 —
Для начинки: цибуля - 1 шт., капуста квашена - 300 г, рослинна олія - 3 ст. л., цукор - 1 ч. л., картопля - 5 шт., сіль - за смаком.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |