Кулінарія
Салат з курячими серденьками
— 28 травня 2014 —
Серденька курячі - 200 г; картопля - 2 шт.; огірки мариновані - 1-2 шт.; морква варена - 1 шт.; цибуля ріпчаста - 1 шт.; сіль, чорний мелений перець - за смаком; майонез - 1 ст. л.; сметана - 2 ст. л.; оцет 9% - 1 ст. л.; цибуля зелена - для подачі.
Улюблений шашлик...
— 28 травня 2014 —
Шашлик відомий стільки, скільки існує людина. Це перша м'ясна страва, яку вона створила. Не грузин, не росіянин, не англієць, ні хто інший, а саме древня людина. За десятки тисяч років відпрацьовування технологій готування цієї страви досягло досконалості, у ній нема чого додати або зменшити. Просто треба знати та розуміти, що і чому робиться.
Хек запечений зі сметаною та гірчицею
— 14 травня 2014 —
Хек - 3 шт., сметана - 6 ч. л., майонез - 2 ч. л., гірчиця - 1 ч. л., лимонний сік - 2 ч. л., сіль - 0,5 ч. л., панірування - 2 ст. л., перець - 0,5 ч. л.
Швидкі малосольні огірки на мінералці
— 14 травня 2014 —
Огірки свіжі - 1 кг; вода мінеральна газована - 1 літр; сіль - 2 ст. л.; часник - 5 зубків; кріп - 100 г.
Мусака по-грецьки
— 14 травня 2014 —
М'ясний фарш - 400 г; помідори (великі) - 4-5 шт.; баклажан - 2 шт.; цибуля - 2 шт.; картопля - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; морква - 1 шт.; часник - 3 зубки; сіль, перець, спеції.
Для соусу бешамель: молоко - 400 мл; сир - 200 г; борошно - 2 ст. л.; вершкове масло - 1 ст. л.; сіль, перець, мускатний горіх, лавровий лист.
Салат з червонокачанної капусти
— 12 травня 2014 —
Червонокачанна капуста - 3 частини; буряк - 2 частини; чорнослив - 1 частина; зелена цибуля - за смаком; олія рослинна - 2-3 ст. ложки; сіль.
Усі на пікнік!
— 12 травня 2014 —
Травневі свята - час пікніків на природі. І це не обов'язково готування шашлику. Якщо ви вирішите провести вихідний день біля річки або в лісі, можна спробувати приготувати обід на багатті. Крім того, що він буде, як правило, дуже смачним, його цікаво готувати.
Салат «Афінський»
— 29 квітня 2014 —
250 г курячого філе, 300 г капусти, 1 цибулина, половина салатного огірка, 3 помідори, 2 ложки рослинної олії; для соусу: 250 г натурального йогурту (або нежирної сметани), 3 ст. л. молока, 1 зубок часнику, зелень (кріп, петрушка, чебрець), сіль, перець, 1 ст. л. лимонного соку.
Котлети на шпажках
— 29 квітня 2014 —
Курячий фарш - 400 г, свинячий фарш - 200 г, яйце куряче - 1 шт., цибулина - 1 шт., часник - 1-2 зубки, грудинка копчена - 450 г, сіль, перець, улюблені спеції - за смаком.
1 | ... | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |