Кулінарія
Ковбаса в духовці
— 4 квітня 2021 —
Яловичина - 250 г, сало - 250 г, свинина - 750 г, сіль - 25 г, чорний перець (мелений) - 0,5 ч. л., перець запашний - 0,25 ч. л., кардамон - 0,25 ч. л., часниковий порошок - 0,5 ч. л., цукор - 0,5 ч. л., сухе молоко - 4 ст. л., вода - 130 мл.
Грузинський квасоляний суп
— 4 квітня 2021 —
Квасоля - 300 г, цибуля - 2 шт., морква - 1 шт., помідор - 1 шт., рис - 100 г, петрушка - 1 пуч., кінза - 1 пуч., часник - 7 зуб., аджика - за смаком, пряжене масло - за смаком, лавровий лист - 1 шт., сіль - за смаком.
Листкове тістечко з баварським кремом
— 4 квітня 2021 —
Листкове бездріжджове тісто - 500 г, молоко - 500 мл, вершки - 250 мл, яєчний жовток - 4 шт., цукор - 150 г, кукурудзяний крохмаль - 50 г, ваніль - 1 шт., желатин - 8 г.
Прості й смачні пироги з лаваша
— 4 квітня 2021 —
Не любите возитися з тістом? Тоді загорніть будь-яку начинку в готовий лаваш. Усього півгодини, і смачна ситна випічка буде на вашому столі. З такими простими рецептами впорається кожний.
Зелені млинці з копченою куркою
— 27 березня 2021 —
Тісто: броколі - 180 г, молоко - 400 мл, яйця - 3 шт., борошно - 140 г, сіль - 1/4 ч. л., цукор - 1/2 ч. л.
Рогалики з абрикосовим варенням
— 27 березня 2021 —
Пшеничне борошно - 250 г; вершкове масло - 100 г; сметана жирністю 15% - 100 г; яєчні жовтки - 2 шт.; цукровий пісок - 75 г; розпушувач - 1 ч. л.; ванілін - 1 щіпка; сіль - 1 щіпка; абрикосове варення - 100 г.
Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами
— 27 березня 2021 —
Куряче філе - 500 г; консервовані ананаси - 250 г; солодкий перець - 200 г; гострий перець - 1 стручок; часник - 2 зубики; томатний соус - 1 ст. л.; кукурудзяний крохмаль - 1 ст. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений імбир - 0,25 ч. л.; оливкова олія - 30 мл; соєвий соус - 25 мл; свіжа петрушка - 1 пучок.
Пісні страви, які сподобаються всім
— 27 березня 2021 —
З такими рецептами легко обійтися без м’яса, риби, молока і яєць.
Мафіни з куркою й фетою
— 26 березня 2021 —
Тісто (на 12 штук): яйця - 1 шт., рослинна олія - 60 мл, кефір - 250 г, сухий часник - 1/4 ч. л., мелена паприка - 1/2 ч. л., борошно - 300 г, розпушувач - 1 ч. л., сода - 1/4 ч. л., сіль - 3/4 ч. л.
Домашня ковбаса з індички
— 26 березня 2021 —
Філе грудок індички - 700 г, білок яєчний - 3 шт., вершки 20% - 300 мл, мускатний горіх мелений - 1 ч. л., зубок часнику - 4 шт., сіль - за смаком, перець - за смаком.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | ... | 220 |