Кулінарія

Ковбаса в духовці

— 4 квітня 2021 —

Яловичина - 250 г, сало - 250 г, свинина - 750 г, сіль - 25 г, чорний перець (мелений) - 0,5 ч. л., перець запашний - 0,25 ч. л., кардамон - 0,25 ч. л., часниковий порошок - 0,5 ч. л., цукор - 0,5 ч. л., сухе молоко - 4 ст. л., вода - 130 мл.


Грузинський квасоляний суп

— 4 квітня 2021 —

Квасоля - 300 г, цибуля - 2 шт., морква - 1 шт., помідор - 1 шт., рис - 100 г, петрушка - 1 пуч., кінза - 1 пуч., часник - 7 зуб., аджика - за смаком, пряжене масло - за смаком, лавровий лист - 1 шт., сіль - за смаком.


Листкове тістечко з баварським кремом

— 4 квітня 2021 —

Листкове бездріжджове тісто - 500 г, молоко - 500 мл, вершки - 250 мл, яєчний жовток - 4 шт., цукор - 150 г, кукурудзяний крохмаль - 50 г, ваніль - 1 шт., желатин - 8 г.


Прості й смачні пироги з лаваша

— 4 квітня 2021 —

Не любите возитися з тістом? Тоді загорніть будь-яку начинку в готовий лаваш. Усього півгодини, і смачна ситна випічка буде на вашому столі. З такими простими рецептами впорається кожний.


Зелені млинці з копченою куркою

— 27 березня 2021 —

Тісто: броколі - 180 г, молоко - 400 мл, яйця - 3 шт., борошно - 140 г, сіль - 1/4 ч. л., цукор - 1/2 ч. л. 


Рогалики з абрикосовим варенням

— 27 березня 2021 —

Пшеничне борошно - 250 г; вершкове масло - 100 г; сметана жирністю 15% - 100 г; яєчні жовтки - 2 шт.; цукровий пісок - 75 г; розпушувач - 1 ч. л.; ванілін - 1 щіпка; сіль - 1 щіпка; абрикосове варення - 100 г.


Курка в кисло-солодкому соусі з ананасами

— 27 березня 2021 —

Куряче філе - 500 г; консервовані ананаси - 250 г; солодкий перець - 200 г; гострий перець - 1 стручок; часник - 2 зубики; томатний соус - 1 ст. л.; кукурудзяний крохмаль - 1 ст. л.; сіль і чорний мелений перець - за смаком; сушений імбир - 0,25 ч. л.; оливкова олія - 30 мл; соєвий соус - 25 мл; свіжа петрушка - 1 пучок.


Пісні страви, які сподобаються всім

— 27 березня 2021 —

З такими рецептами легко обійтися без м’яса, риби, молока і яєць.


Мафіни з куркою й фетою

— 26 березня 2021 —

Тісто (на 12 штук): яйця - 1 шт., рослинна олія - 60 мл, кефір - 250 г, сухий часник - 1/4 ч. л., мелена паприка - 1/2 ч. л., борошно - 300 г, розпушувач - 1 ч. л., сода - 1/4 ч. л., сіль - 3/4 ч. л.


Домашня ковбаса з індички

— 26 березня 2021 —

Філе грудок індички - 700 г, білок яєчний - 3 шт., вершки 20% - 300 мл, мускатний горіх мелений - 1 ч. л., зубок часнику - 4 шт., сіль - за смаком, перець - за смаком.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс