Кулінарія
Вершкове масло з вершків
— 9 червня 2019 —
Із чого складається справжнє вершкове масло? А складається воно всього з одного компонента - вершків. Проте таке натуральне масло, зроблене з одних тільки вершків, практично неможливо знайти в наших магазинах. Незважаючи на те, що на прилавках великих супермаркетів, як правило, можна зустріти десяток і більш сортів масла від різних виробників, буває, що жодного натурального серед них і немає.
Закусочні часникові гриби гливи
— 31 травня 2019 —
Гливи - 1/2 кг, часник молодий - 1 шт., петрушка зелень - 1 пучок, оцет 9% - 1 ст. л., сіль - 1 ч. л., перець чорний - 1 ч. л., рослинна олія для жаркі - 30 мл.
Абхазька аджика з горіхами й базиліком
— 31 травня 2019 —
Перець червоний пекучий - 200 г, насіння коріандру мелене - 1 ст. л., горіхи волоські - 50 г, хмелі-сунелі - 1/2 ст. л., часник - 1 велика голівка, сіль - 1 дес. л., зелень кропу - 5 г, зелень кінзи - 50 г, зелень базиліка - 10 г.
Піца з салямі, грибами й помідорами
— 31 травня 2019 —
Для тіста: 500 г борошна, 250 мл теплої води, 7 г сухих дріжджів, 3 ст. л. рослинної олії, 1 ч. л. цукру, 1 ч. л. солі. Для начинки: 200 г ковбаси (салямі), 50 г печериць (консервованих), 100 г помідорів чері, 250 г твердого сиру, 50 г маслин, 3 ст. л. томатного соусу.
Соковиті м'ясні рулетики
— 31 травня 2019 —
Яловичина або телятина (вирізка чи філейна частина), свіже сало, часник.
Риба, запечена в духовці
— 31 травня 2019 —
Багато людей люблять страви з риби. І не даремно, адже в ній багато кальцію, вона корисна для мозку й судин, добре перетравлюється, більшість різновидів дешевше м’яса. Ще одною з переваг, є те, що у всіх дієтах присутній цей продукт.
Черешневий пиріг
— 24 травня 2019 —
Починається сезон черешні і саме зараз час скуштувати різні смаколики з цією ягодою.
Торт-суфле
— 23 травня 2019 —
Для бісквіту: яєць - 4 шт.; цукру -1 ст.; борошна -1 ст.; розпушувача - 0,5 ч.л.; сіль.
Грибний кіш
— 23 травня 2019 —
250 г борошна; 75 г вершкового масла; 1 щіпка солі; 3 ст. л. води; 4 яйця; 400 г печериць; 1 цибулина; 1 ст. л. вершкового масла; 125 г сметани; 1 ст. л. петрушки; сіль і перець - за смаком.
Соуси світу: креативний підхід до заправлення літніх салатів
— 23 травня 2019 —
Літо, пора приємного сонечка, яке допомагає більшості овочів і фруктів дозрівати й радувати нас дивним смаком. Як зробити салат з овочів смачніше й не звичніше? Додайте в нього соус. Зрозуміло, звичне й банальне заправлення з оливкової олії й бальзамічного оцту - ідеальний варіант до салатів, але погодьтеся, цей соус уже якось набрид. Майонез і кетчуп зі свіжими овочами не занадто в’яжуться, а настільки популярний нині «Бешамель» вимагає надмірної уваги до своєї персони, щоб бути щоденним. Тому, пропонуємо спробувати три соуси, які скорили світ простотою приготування й здатністю освіжати смак навіть самого звичного салату.
1 | ... | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | ... | 220 |