Кулінарія

Курячі ніжки в тісті

— 15 жовтня 2014 —

6-8 курячих гомілок, 3 зубки часнику, 1 упаковка (450 г) готового листкового або дріжджового тіста, сіль і перець - за смаком, рослинна олія, 1 яйце для змазування.


Сезонна кулінарія: готуємо з гарбуза

— 15 жовтня 2014 —

Індіанці Південної Америки коптили його, запікали, вирізавши посередині отвір і наливши туди молока, меду, додаваючи пряностей.


Курячі крильця в лимонному сиропі

— 8 жовтня 2014 —

Крила курячі - 500 г, цукор - 200 г, вода - 500 мл, лимони - 3 штуки.


Торт «Ведмедик»

— 8 жовтня 2014 —

Тісто: 1 банка згущеного молока (350 г), 300 г сметани, 1 ч. л. соди, 3 яйця, 2 ст. л. какао, 300 г борошна.
Крем: 200 г вершкового масла, 1 банка згущенки (вареної), щіпка ваніліну.
Глазур: 2 ч. л. какао-порошку, 3. ч. л. з верхом цукру, 2 ст. л. густої сметани високої жирності, 1 ст. л. вершкового масла. 


Соковиті зрази

— 8 жовтня 2014 —

700 г фаршу, 1 картопля велика, 1 яйце, сіль, перець, борошно для панірування, рослинна олія.
Для начинки: 3 яйця, 1/4 скл. молока, зелень.
Для грибної начинки: 500 г грибів, 2 цибулини.
Для соусу: 3 ст. л. сметани, 2 зубки часнику, 100 г сиру.


Рецепти готування чорноплідної горобини

— 8 жовтня 2014 —

Рецепти готування чорноплідної горобини


10 жовтня - Всесвітній день яйця

— 8 жовтня 2014 —

У багатьох країнах світу в другу п'ятницю жовтня відзначають Всесвітній день яйця - свято всіх любителів яєць, омлетів, запіканок і яєчні.


М'ясо по-грузинськи

— 1 жовтня 2014 —

1 кг свинини, 2 ст. л. меду,  1 ст. л. соку лимона, 1 ст. л. сметани жирності 20-25%, сіль, спеції, перець чорний, зелень (петрушка, кріп, кинза), рослинна олія.


Закуска з оселедця з яблуками і сметанним соусом

— 1 жовтня 2014 —

500 г слабосолоного оселедця (філе), 1-2 невеликих кисло-солодких яблука, 1 середня червона цибулина, 2-3 маленьких маринованих огірочки, 300 г сметани (20-30%), 2 ст. л. майонеза, 1 ст. л. білого винного оцту, петрушка, зелена цибуля, кріп.


Куряча грудинка з зеленим горошком

— 1 жовтня 2014 —

4 філе курячих грудинок (по 250 г), 100 г вершкового масла, 1/2 ч. л. суміші перців, сіль - за смаком, 2-3 зубки часнику, 300 г зеленого горошку, 1 середня цибулина, 150 г копченої грудинки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс