Кулінарія
Курячі ніжки в тісті
— 15 жовтня 2014 —
6-8 курячих гомілок, 3 зубки часнику, 1 упаковка (450 г) готового листкового або дріжджового тіста, сіль і перець - за смаком, рослинна олія, 1 яйце для змазування.
Сезонна кулінарія: готуємо з гарбуза
— 15 жовтня 2014 —
Індіанці Південної Америки коптили його, запікали, вирізавши посередині отвір і наливши туди молока, меду, додаваючи пряностей.
Курячі крильця в лимонному сиропі
— 8 жовтня 2014 —
Крила курячі - 500 г, цукор - 200 г, вода - 500 мл, лимони - 3 штуки.
Торт «Ведмедик»
— 8 жовтня 2014 —
Тісто: 1 банка згущеного молока (350 г), 300 г сметани, 1 ч. л. соди, 3 яйця, 2 ст. л. какао, 300 г борошна.
Крем: 200 г вершкового масла, 1 банка згущенки (вареної), щіпка ваніліну.
Глазур: 2 ч. л. какао-порошку, 3. ч. л. з верхом цукру, 2 ст. л. густої сметани високої жирності, 1 ст. л. вершкового масла.
Соковиті зрази
— 8 жовтня 2014 —
700 г фаршу, 1 картопля велика, 1 яйце, сіль, перець, борошно для панірування, рослинна олія.
Для начинки: 3 яйця, 1/4 скл. молока, зелень.
Для грибної начинки: 500 г грибів, 2 цибулини.
Для соусу: 3 ст. л. сметани, 2 зубки часнику, 100 г сиру.
10 жовтня - Всесвітній день яйця
— 8 жовтня 2014 —
У багатьох країнах світу в другу п'ятницю жовтня відзначають Всесвітній день яйця - свято всіх любителів яєць, омлетів, запіканок і яєчні.
М'ясо по-грузинськи
— 1 жовтня 2014 —
1 кг свинини, 2 ст. л. меду, 1 ст. л. соку лимона, 1 ст. л. сметани жирності 20-25%, сіль, спеції, перець чорний, зелень (петрушка, кріп, кинза), рослинна олія.
Закуска з оселедця з яблуками і сметанним соусом
— 1 жовтня 2014 —
500 г слабосолоного оселедця (філе), 1-2 невеликих кисло-солодких яблука, 1 середня червона цибулина, 2-3 маленьких маринованих огірочки, 300 г сметани (20-30%), 2 ст. л. майонеза, 1 ст. л. білого винного оцту, петрушка, зелена цибуля, кріп.
Куряча грудинка з зеленим горошком
— 1 жовтня 2014 —
4 філе курячих грудинок (по 250 г), 100 г вершкового масла, 1/2 ч. л. суміші перців, сіль - за смаком, 2-3 зубки часнику, 300 г зеленого горошку, 1 середня цибулина, 150 г копченої грудинки.
1 | ... | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | ... | 220 |