Кулінарія
Перевірені рецепти смачних страв для мультиварки
— 21 травня 2019 —
Щоб приготувати смачну та корисну страву, господарці необов'язково витрачати години на кухні. Таке завдання на «відмінно» виконає сучасний прибор – мультиварка.
Домашні цукерки
— 18 травня 2019 —
Вершкове масло - 200 г, сухе молоко - 200 г, вода кип’ячена - 150 мл, какао - 100 г, цукор - 250 г, горіхи або вафлі для обсипання.
Коржі із сиром на кефірі
— 18 травня 2019 —
Кефір - 250 мл, сіль - 1/2 ч. л., сода - 1/2 ч. л., цукор - 1/2 ч. л., сир твердий - 100 г, борошно - 360 г. Для начинки: сир сулугуні - 50 г, кріп - 3-4 гілочки.
Закуска з кабачків із сиром
— 18 травня 2019 —
700 г кабачків; 3 курячих яйця; 50 г пшеничного борошна; 1 ч. л. солі; часник і чорний мелений перець – за смаком; 30 г сиру Пармезан; 120 г будь-якого твердого сиру; свіжі або сухі трави.
Вершковий суп з куркою й грінками
— 18 травня 2019 —
Куряче філе - 2 шт., картопля - 4 шт., червона сочевиця - 1 ст., вода - 2 л, цибуля - 1 шт., морква - 1 шт., солодкий жовтий перець - 1 шт., вершки - 50 мл, багет - 0,5 шт., рослинна олія - для обсмажування, зелень - за смаком, часник - 1 зубчик, сіль, перець - за смаком.
Торт «Наполеон». Класичний рецепт
— 18 травня 2019 —
Для тіста: 300 г вершкового масла, 450 г борошна, 1/2 ст. холодної води, 1 ч. л. лимонного соку або оцту 5%, сіль.
Для крему: 450 мл молока, 3 ч. л. картопляного крохмалю, 4 ч. л. борошна, 1 ст. цукру, 1 ч. л. ванільного цукру, 300 г вершкового масла кімнатної температури.
Запечена риба по-шведські
— 10 травня 2019 —
Риба біла (філе) - 4 шт., Лимон (сік) - 1/2 шт., гірчиця дижонська - 2 ч. л., цукор - 1 ч. л., рукола (або інша зелень за смаком) - 100 г, каперси - 1 ст. л., помідори чері - 200 г, олія оливкова - 1 ст. л., кріп - 1 ст. л.
Як правильно маринувати різне м’ясо для шашлику
— 10 травня 2019 —
Весна й літо - час пікніків із шашликами й барбекю на природі, у багаття, з ароматом смаженого м’яса, з похідною романтикою й дачними посиденьками. Як правильно замаринувати м’ясо, щоб шашлики вийшли соковитими, апетитними й корисними?
Перловка з куркою
— 2 травня 2019 —
Перлова крупа - 300 г, сіль - 1/2 ч. л., чорний перець - за смаком, морква - 1-2 шт., цибуля -1-2 шт., вода - 600-700 мл; курка - 900 г, сіль - 1 ч. л., чорний перець - за смаком, солодка паприка - 1/2 ч. л., каррі - 1/3 ч. л., часник - 2-3 зуб., рослинна олія - 3-4 ст. л.
Паштет з печериць
— 2 травня 2019 —
400 г печериць; 2 цибулини; 1/3 ст. горіхів; зелень, рослинна олія, сіль, перець - за смаком.
1 | ... | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87 | 88 | 89 | 90 | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | ... | 220 |