Кулінарія
Заварні булочки з беконом і зеленню
— 5 вересня 2012 —
250 мл води, 60 г вершкового масла, 1/2 ч. ложки солі, 160 г борошна, 3 великі яйця, 80 г бекону або шинки, 50 г пармезану або аналогічного твердого сиру, маленький пучок базиліку.
Такі різні східні коржі...
— 29 серпня 2012 —
Пропонуємо любителям східної випічки 3 рецепти коржів з різних національних кухонь: індійської, узбецької та грецької.
Базилікове картопляне пюре
— 29 серпня 2012 —
Як би не лаяли картоплю в дієтичному плані, від цього вона менш смачною не стане. Ну які, скажіть, котлети без картопляного пюре? А смажена рибка? А м'ясо з якою-небудь підливою? Пропонуємо вам варіант картопляного гарніру - пюре з додаванням базиліку. Дуже ароматне, смачне і гарне
«Трояндовий букет» з картопляною начинкою
— 29 серпня 2012 —
Для тіста: 1 яйце, 2/3 склянки води, 1/2 ч. л. солі, 1 ч. л. майонезу, борошно - до одержання еластичної консистенції тіста. Для картопляної начинки: картопля, цибуля ріпчаста, вершкове масло, сіль, приправи за смаком (мелений перець, мускатний горіх, різні сушені пряні трави). Для фарбування: томатна паста або кетчуп.
Незвичайні страви з картоплі
— 22 серпня 2012 —
24 серпня 1853 американець (а хто ж ще!) Джордж Крам винайшов закуску, яку ми всі обов’язково засуджуємо, але багато хто з вас все-таки почувають до неї деяку слабкість - картопляні чіпси. Часто ми ставимося до картоплі, як усього лише до одного з компонентів або гарніру, але давайте спробуємо сьогодні вивести її на перший план.
Салат із помідорів з фетою і базиліком
— 22 серпня 2012 —
4 середніх стиглих помідори, салату на ваш смак, 1 маленька червона салатна цибулина, 100 г фети.
Свинина по-кубинськи
— 22 серпня 2012 —
Свиняча вирізка - близько 0,5 кг, сік лайма - з 1 шт., маслинова олія - 1 ч. л., кмин - 1 ч. л., сіль - 1/2 ч. л., червоний перець - 1 щіпка, часник - роздавити 1 зубочок.
Циганський шніцель
— 22 серпня 2012 —
Сир твердий - 200 г, шинка - 100 г, яйця - 2 шт., борошно для панірування.
Ескабече по-перуанськи
— 15 серпня 2012 —
Риба - 450-500 г, будь-яка, за смаком. Можна готувати рибу цілою, а можна шматками. Борошно - для панірування, часник - 3-5 зубочків, цибуля червона - 2 шт., морква - 1 шт., маслинова олія - 100 мл, винний оцет - 300 мл, цукор - 1/2 ч. л., лавровий лист - 2-3 шт., сіль, гострий перець, розмарин, чебрець, зіра - за смаком.
Курячі гомілки в мішечку
— 15 серпня 2012 —
Гомілка куряча - 6 шт., листкове тісто - 500 г, печериці - 300 г, баклажани - 300 г, цибуля - 100 г, сіль, перець - за смаком, рослинна олія.
1 | ... | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |