Курячі гомілки в мішечку

15 серпня 2012

Гомілка куряча - 6 шт., листкове тісто - 500 г, печериці - 300 г, баклажани - 300 г, цибуля - 100 г, сіль, перець - за смаком, рослинна олія.

Цибулю порізати дрібно. Баклажани нарізати кубиками, посолити і залишити на 30 хв. Потім промити в холодній воді та віджати. Гриби почистити, дрібно нарізати. Обсмажити цибулю, додати до неї баклажани. Наступними додаємо печериці, трохи солимо, смажимо доти, поки не випарується рідина (близько 15 хвилин). Остудити.

Гомілки посолити, поперчити, присмажити в олії до готовності (25-30 хв). Остудити.

Тісто розкотати товщиною 3 мм, вирізати прямокутник, обрізки зберігаємо. Нарізати квадрати 15 х 15 см. З обрізків зробити невелику булочку, поставити її всередину квадрата (для того, щоб дно не рвалося). У середину кладемо начинку по 2-3 ст. ложки. На начинку ставимо гомілку. Краї тіста зібрати і зав'язати ниткою (не туго). Кісточки можна обгорнути фольгою, щоб не пригоріли. Сковороду застелити пергаментом і трохи змазати олією. Викласти мішечки, помістити їх у розігріту до 180 градусів духовку. Випікати до золотавого кольору (15-20 хвилин). З готових мішечків не забути зняти нитку.

 Коментарі: 0 шт.   Переглядів: 6427 Подобається: 0 | Не подобається: 0  

Також у розділі «Кулінарія»


Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс