Кулінарія
Сирна паска
— 29 квітня 2013 —
Молоко - 50 мл, борошно - 2,5 склянки, цукор - 1 склянка, свіжі дріжджі - 25 г, сир - 250 г, вершкове масло - 50 г, сіль - 2/3 ч. л., яйця - 2 шт., ізюм - 2/3 склянки, цукрова пудра - 1/3 склянки, лимонний сік - 1 ч. л., ванілін на кінчику ножа.
Паска за стародавнім рецептом
— 29 квітня 2013 —
Борошно - 600 г, молоко - 250 мл, цукор - 150 г, свіжі дріжджі - 30 г, вершкове масло - 175 г, яйця - 2 шт., ванільний цукор - 20 г, лимон - 1 шт., апельсин - 1 шт., ізюм - 100 г, сіль - 1/2 ч. л.
Паска від Юлії Висоцької
— 29 квітня 2013 —
500 г борошна, 275 г цукру, 250 г вершкового масла, 6 яєць, 2 ст. ложки лимонного соку, 10 г сухих дріжджів, 15 г солі.
Великодній стіл: чим почастувати гостей
— 29 квітня 2013 —
Зовсім незабаром Великдень - найбільше з усіх християнських свят, свідчення перемоги життя над смертю. Це одне з найбільш улюблених і теплих свят у році. Тому й страви для святкового столу - не просто смачне частування, а певні символи Христового Воскресіння.
Салат із курки з кукурудзою
— 24 квітня 2013 —
Філе куряче - 200 г, шинка - 150 г, консервована кукурудза або горошок - 100 г, сметана - 50 г, майонез - 50 г, яйця - 4 шт., зелень (петрушка, кріп) - 25 г, сіль і перець - за смаком.
Хворост
— 24 квітня 2013 —
Борошно - 2 скл., яйця - 3 шт., цукор - 1,5 ст. л., сіль - 1/4 ч. л., оцет 6% - 1 ст. л., олія рослинна (у тісто) - 1 ст. л., олія рослинна (для смаження) - 0,5 л.
Соковиті зрази
— 24 квітня 2013 —
Для фаршу: фарш - 700 г, картопля велика - 1 шт., яйце - 1 шт., рослинна олія, сіль, перець, борошно для панірування.
Для начинки: яйця - 3 шт., молоко - 1/4 скл., зелень; або гриби - 500 г, цибуля - 2 шт.
Для соусу: сметана - 3 ст. л., часник - 2 зуб., сир - 100 г.
Як приготувати барбекю
— 24 квітня 2013 —
Як приготувати шашлик, знає у нас практично будь-який чоловік, а от з барбекю все буде куди складнішим. Готування барбекю - це справжнє мистецтво. І як у кожному мистецтві, тут є свої тонкості та хитрості. А тому що м'ясо на вогні готували ще первісні племена, то секретів цих накопичилося чимало.
Тар-тар - відмінний соус як до риби, так до птаха і м'яса
— 24 квітня 2013 —
Соус тар-тар - досить популярний в усьому світі класичний холодний соус, що подається до холодної печені, ростбіфу, страв з морепродуктів і риби.
Салат з корейською морквою та куркою
— 17 квітня 2013 —
Гриби печериці - 200 г, цибуля -2 шт., яйце - 4 шт., філе куряче - 300 г, корейська морква - 300 г, сир твердий - 100 г, майонез, сіль.
1 | ... | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |