Кулінарія
Сирний пиріг
— 6 листопада 2013 —
Тісто: 2 склянки борошна, 3/4 склянки цукру, 150 г вершкового масла, 1 пакетик розпушувача.
Начинка: 0,5 кг сиру, 2-3 ст. ложки сметани, 4 яйця, 1/2 склянки цукру.
Сирно-картопляні перепічки
— 6 листопада 2013 —
Сир - 500 г , картопля варена - 500 г, яєчний жовток - 1-2 шт., борошно пшеничне або картопляний крохмаль - 4 ст. ложки, жир - 50 г, насіння кмину, сіль.
Експрес-м'ясо
— 30 жовтня 2013 —
Яйце куряче - 2 шт., гірчиця - 1 ст. л., крохмаль - 1 ст. л., сіль - 1 ч. л., суміш перців - 1 ч. л., олія рослинна - 1 ст. л., кунжут - 2 ч. л., м'ясо - 500 г.
Суфганійот - дріжджові пончики
— 30 жовтня 2013 —
2 ст. л. активних сухих дріжджів, 120 мл теплої води (не більше 45°С), 60 г цукру, 350 г борошна, 2 яйця, 50 г розм'якшеного вершкового масла, 1/2 ч. л. меленого мускатного горіха, 1 ч. л. солі, 500 мл рослинної олії для смаження, цукрова пудра або дрібний цукор для посипання, джем для наповнення пончиків.
Два рецепти для засолювання оселедця: російський і фінський
— 30 жовтня 2013 —
Пропонуємо спробувати засолити оселедець самостійно. Зробити це нескладно. Знадобиться трохи вільного часу, пряності, сіль і, звичайно, сам оселедець.
Пишні оладки на кефірі
— 30 жовтня 2013 —
Кефір - 200 г, цукор - 1 ч. л., сіль, рослинна олія в тісто - 1 ч. л., сода - 1 ч. л., борошно - приблизно 100 г.
Пряний салат з яловичиною і грибами
— 30 жовтня 2013 —
Філе яловичини - 300 г, вино сухе червоне - 1 ст. л., французькі трави, печериці - 300 г, цибуля - 1 шт., буряк - 1 шт., огірки мариновані, кріп, листя салату - 1 пучок, олія рослинна для смаження.
Соус: маслинова олія - 2 ст. л., гірчиця - 1 ч. л., сік лимона - 1 ст. л., сіль, перець.
Пиріг «Ноктюрн»
— 23 жовтня 2013 —
Основа: сир - 150 г, олія рослинна - 4 ст. л., 1 яйце, цукор - 2 ст. л., борошно - 1,75 скл., розпушувач - 1,5 ч. л.
Начинка: 3 яйця, мандарини свіжі - 600 г, лимон - 1 шт., масло вершкове - 100 г, цукор - 150 г, сир - 750 г, сметана - 225 г, розпушувач - 1 ч. л.
Салат «Венеція»
— 23 жовтня 2013 —
400 г курячих грудок, 300 г печериць, 200 г чорносливу, 200 г сиру, 2-3 картоплини, 2-3 яйця, 1 огірок, майонез.
1 | ... | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |