Кулінарія

Сирний пиріг

— 6 листопада 2013 —

Тісто: 2 склянки борошна, 3/4 склянки цукру, 150 г вершкового масла, 1 пакетик розпушувача.
Начинка: 0,5 кг сиру, 2-3 ст. ложки сметани, 4 яйця, 1/2 склянки цукру.


Сирно-картопляні перепічки

— 6 листопада 2013 —

Сир - 500 г , картопля варена - 500 г, яєчний жовток - 1-2 шт., борошно пшеничне або картопляний крохмаль - 4 ст. ложки, жир - 50 г, насіння кмину, сіль.


Експрес-м'ясо

— 30 жовтня 2013 —

Яйце куряче - 2 шт., гірчиця - 1 ст. л., крохмаль - 1 ст. л., сіль - 1 ч. л., суміш перців - 1 ч. л., олія рослинна - 1 ст. л., кунжут - 2 ч. л., м'ясо - 500 г.


Суфганійот - дріжджові пончики

— 30 жовтня 2013 —

2 ст. л. активних сухих дріжджів, 120 мл теплої води (не більше 45°С), 60 г цукру, 350 г борошна, 2 яйця, 50 г розм'якшеного вершкового масла, 1/2 ч. л. меленого мускатного горіха, 1 ч. л. солі, 500 мл рослинної олії для смаження, цукрова пудра або дрібний цукор для посипання, джем для наповнення пончиків.


Два рецепти для засолювання оселедця: російський і фінський

— 30 жовтня 2013 —

Пропонуємо спробувати засолити оселедець самостійно. Зробити це нескладно. Знадобиться трохи вільного часу, пряності, сіль і, звичайно, сам оселедець.


Пишні оладки на кефірі

— 30 жовтня 2013 —

Кефір - 200 г, цукор - 1 ч. л., сіль, рослинна олія в тісто - 1 ч. л., сода - 1 ч. л., борошно - приблизно 100 г.


Пряний салат з яловичиною і грибами

— 30 жовтня 2013 —

Філе яловичини - 300 г, вино сухе червоне - 1 ст. л.,  французькі трави, печериці - 300 г, цибуля - 1 шт., буряк - 1 шт., огірки мариновані, кріп, листя салату - 1 пучок, олія рослинна для смаження.
Соус: маслинова олія - 2 ст. л., гірчиця - 1 ч. л., сік лимона - 1 ст. л., сіль, перець.


Сирно-цибульний пиріг

— 30 жовтня 2013 —

.


Пиріг «Ноктюрн»

— 23 жовтня 2013 —

Основа: сир - 150 г, олія рослинна - 4 ст. л., 1 яйце, цукор - 2 ст. л., борошно - 1,75 скл., розпушувач - 1,5 ч. л.
Начинка: 3 яйця, мандарини свіжі - 600 г, лимон - 1 шт., масло вершкове - 100 г, цукор - 150 г, сир - 750 г, сметана - 225 г, розпушувач - 1 ч. л.


Салат «Венеція»

— 23 жовтня 2013 —

400 г курячих грудок, 300 г печериць, 200 г чорносливу, 200 г сиру, 2-3 картоплини, 2-3 яйця, 1 огірок, майонез.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс