Кулінарія
Курячі відбивні в клярі
— 13 листопада 2013 —
300 г курячого філе, 2 яйця, кілька ложок борошна, сіль і чорний мелений перець - за смаком, морква по-корейськи для начинки.
Клафуті
— 13 листопада 2013 —
Це - французький десерт, що поєднує в собі риси запіканки і пирога. Фрукти заливають рідким яєчним тістом і запікають. Класичним вважається клафуті зі свіжої вишні з кісточками. Але ми хочемо запропонувати вашій увазі простий і цікавий рецепт цього десерту із чорносливом.
Салат «Бангладеш»
— 13 листопада 2013 —
Рис (сирий) - 4 ст. л., яйце - 5-6 шт., рибні консерви в олії (тунець, сайра, сардина, лосось) - 1 банка, яблуко - 1 шт., цибуля - 1 шт. (маленька), масло вершкове - 80 г, майонез - 200 г, цукор - 1 ч. л., лимонний сік - 1 ст. л.
Перепічки картопляні
— 13 листопада 2013 —
4 середні картоплини, 250 мл молока, 1 ч. л. сухих дріжджів, 2 ч. л. солі, 1 ст. л. цукру, 1/2 ч. л. мускатного горіха, 50 мл рослинної олії, 600 г борошна, олія для смаження.
Шоколадний торт-суфле без випічки
— 6 листопада 2013 —
1/3 баночки згущеного молока, 1/2 скл. молока, 200 мл жирних вершків (35%), 1/2 скл. дрібного цукрового піску, 100 г чорного шоколаду + 1/3 плитки для прикраси, 15 г желатину, щіпка ваніліну, бісквітне печиво, половина бісквітного рулету або бісквітний корж.
Пиріг «Банофі»
— 6 листопада 2013 —
Крихта печива - 2,25 скл., вершкове масло - 110 г, цукор - 3 ст. л.
Начинка: розтоплене вершкове масло - 110 г, цукор - 1/2 скл., ванілін - 2 ч. л., згущене молоко - 300 мл, збиті вершки - 2 скл., цукрова пудра - 3 ст. л., ванілін - 1 ч. л., стиглий банан - 4 шт.
Шоколадний тортик без випічки
— 6 листопада 2013 —
300 г вершкового масла, 300 г печива, 1 скл. горіхів, 0,5 скл. цукру, 1 банка згущеного молока, 4 ст. л. какао, 200 г шоколаду.
День народження сосиски
— 6 листопада 2013 —
13 листопада - день, коли були винайдені сосиски! Рецепт сосисок у тісті до свята всіх любителів хот-догів.
Яловичина з пивом і чорносливом
— 6 листопада 2013 —
Яловичина - 800 г, цибуля - 2 шт., морква - 2 шт., часник - 2 зубки, борошно - 1 ст. л., пиво - 200 г, бульйон - 200 г, чорнослив - жменя, перець запашний горошком - 5 шт., розмарин - 1 гілочка, лавровий лист - 2-3 шт., сіль, перець.
1 | ... | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |