Кулінарія

Курячі відбивні в клярі

— 13 листопада 2013 —

300 г курячого філе, 2 яйця, кілька ложок борошна, сіль і чорний мелений перець - за смаком, морква по-корейськи для начинки.


Страви та гарніри з гарбуза

— 13 листопада 2013 —

.


Клафуті

— 13 листопада 2013 —

Це - французький десерт, що поєднує в собі риси запіканки і пирога. Фрукти заливають рідким яєчним тістом і запікають. Класичним вважається клафуті зі свіжої вишні з кісточками. Але ми хочемо запропонувати вашій увазі простий і цікавий рецепт цього десерту із чорносливом. 


Салат «Бангладеш»

— 13 листопада 2013 —

Рис (сирий) - 4 ст. л., яйце - 5-6 шт., рибні консерви в олії (тунець, сайра, сардина, лосось) - 1 банка, яблуко - 1 шт., цибуля - 1 шт. (маленька), масло вершкове - 80 г, майонез - 200 г, цукор - 1 ч. л., лимонний сік - 1 ст. л.


Перепічки картопляні

— 13 листопада 2013 —

4 середні картоплини, 250 мл молока, 1 ч. л. сухих дріжджів, 2 ч. л. солі, 1 ст. л. цукру, 1/2 ч. л. мускатного горіха, 50 мл рослинної олії, 600 г борошна, олія для смаження.


Шоколадний торт-суфле без випічки

— 6 листопада 2013 —

1/3 баночки згущеного молока, 1/2 скл. молока, 200 мл жирних вершків (35%), 1/2 скл. дрібного цукрового піску, 100 г чорного шоколаду + 1/3 плитки для прикраси, 15 г желатину, щіпка ваніліну, бісквітне печиво, половина бісквітного рулету або бісквітний корж.


Пиріг «Банофі»

— 6 листопада 2013 —

Крихта печива - 2,25 скл., вершкове масло - 110 г, цукор - 3 ст. л.
Начинка: розтоплене вершкове масло - 110 г, цукор - 1/2 скл., ванілін - 2 ч. л., згущене молоко - 300 мл, збиті вершки - 2 скл., цукрова пудра - 3 ст. л., ванілін - 1 ч. л., стиглий банан - 4 шт.


Шоколадний тортик без випічки

— 6 листопада 2013 —

300 г вершкового масла, 300 г печива, 1 скл. горіхів, 0,5 скл. цукру, 1 банка згущеного молока, 4 ст. л. какао, 200 г шоколаду.


День народження сосиски

— 6 листопада 2013 —

13 листопада - день, коли були винайдені сосиски! Рецепт сосисок у тісті до свята всіх любителів хот-догів.


Яловичина з пивом і чорносливом

— 6 листопада 2013 —

Яловичина - 800 г, цибуля - 2 шт., морква - 2 шт., часник - 2 зубки, борошно - 1 ст. л., пиво - 200 г, бульйон - 200 г, чорнослив - жменя, перець запашний горошком - 5 шт., розмарин - 1 гілочка, лавровий лист - 2-3 шт., сіль, перець.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс