Кулінарія
Скумбрія в маринаді
— 12 лютого 2014 —
Скумбрія (заморожена, розморозити) - 2 шт., цибуля ріпчаста - за смаком, вода - 250 мл, гвоздика - 6 шт., перець горошком - щіпка, перець запашний мелений - 1/3 ч. л., сіль - 2 ч. л., цукор - 0,5 ч. л., олія соняшникова - 2 ст. л., оцет яблучний - 2,5 ст. л.
Курячі мафіни із сиром
— 12 лютого 2014 —
2 курячі грудинки, 1 скл. натертого сиру, 1/4 скл. соусу "Ранч", 1/2 скл. борошна, 1/2 скл. молока, 2 яйця, зелень (за смаком).
Торт «Дамські пальчики»
— 12 лютого 2014 —
Яйця - 5 шт., вершкове масло - 100 г, борошно - 1 скл., вода - 1 ст. л., сіль на кінчику ножа, сметана 25% - 700 г, цукор - 1 скл., шоколад - 100 г.
Печіночний торт з печерицями
— 12 лютого 2014 —
Для печіночних коржів: печінка (куряча або яловича) - 600 г; сметана - 100 г; яйце; борошно - 50-60 г; сіль.
Для начинки: печериці - 300-400 г; цибуля ріпчаста - 2-3 шт; сир (типу «Російського») - 200 г; часник - 2-3 зубки; зелень кропу - 2-3 гілочки; зелена цибуля (для прикраси) - 2-3 пера; майонез; вершкове + рослинне масло для смаження; сіль, свіжомелений перець.
Прикрашаємо торт мастикою
— 12 лютого 2014 —
Кулінарна мастика - прекрасний декоративний та їстівний матеріал не тільки для тортів, але й для простих пирогів і кексів. Здобні вироби, прикрашені мастикою, перетворюються на витвори мистецтва, які і їсти іноді шкода!
Салат з оселедця й буряка
— 5 лютого 2014 —
Апельсин - 1 шт., філе 1 оселедця, невеликий буряк, житній хліб - 2 шматки, салатний мікс - 2 жмені, маслинова олія Extra Virgin - 1,5 ст. л., цукор - 1 ч. л., гірчиця - 0,5 ч. л., чорний перець - 1 щіпка, морська сіль - 1 щіпка.
Тефтельки в картопляних кошичках
— 5 лютого 2014 —
Картопля - 5 шт., борошно - 2 ст. л., фарш - 300 г, цибуля - 1 шт., рис - 2 ст. л., яйця - 2 шт., сир - 100 г, сіль, спеції.
Гречаники з томатним соусом
— 5 лютого 2014 —
500 г м'яса, 150 г гречаної крупи, 2 яйця, 2 цибулини, 200 г томату, сіль, перець - за смаком, борошно, рослинна олія.
Усе під «шубу»
— 5 лютого 2014 —
Якщо вам набридли звичайні страви і вам хочеться спробувати щось нове, тоді давайте разом приготуємо страви в сирній шубі.
Салат з гострої моркви
— 29 січня 2014 —
Рослинна олія - 5 ст. л., оцет 9% - 3 ст. л., сіль - 0,5 ч. л., цукор - 0,5 ч. л., мелений червоний перець - 0,5 ч. л., цибуля ріпчаста - 1 шт., куряча грудинка - 400 г, болгарський перець - 1 шт., кріп - 5 г, мелений чорний перець - 0,5 ч. л., морква - 1 кг.
1 | ... | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |