Декоративні рослини

10 фактів про тюльпани й 5 секретів про підживлення

— 16 квітня 2021 —

Уже показалися на клумбах перші тюльпани, нарциси, гіацинти й інші цибулинні. Вони, одними з перших будуть радувати нас своїми зеленими листиками й фарбами квітів. Принцип догляду за всіма цибулинними, приблизно однаковий, але в статті піде мова про тюльпани.


Обрізка й обробка троянд навесні

— 16 квітня 2021 —

Прекрасні троянди, вимагають догляду протягом усього року. Але саме навесні на них потрібно звернути пильну увагу. Якщо ви прагнете, щоб ваші трояндові кущі радували довгий час, рясно цвіли й активно росли, навесні займіться грамотним доглядом. Втім, обробка троянд навесні – це нескладно. Давайте довідаємося, чим же мають зайнятися садівники.


Підготовка цибулин гладіолусів до посадки: покрокова інструкція

— 3 квітня 2021 —

Отже, ви тільки збираєтеся або вже придбали цибулини гладіолусів у садовому магазині й уперше плануєте їх посадити цього року. Або вже маєте досвід їх вирощування (торік викопали й прибрали на зимове зберігання), і вас цікавить процедура підготовки цибулин до їхньої весняної посадки в ґрунт.


Оригінальний квітник зі старих цебер своїми руками

— 27 березня 2021 —

Такий незвичайний квітник  можна спорудити своїми руками. І конструкція ця буде багаторівнева, у сільському стилі. А головне, стійка. Ну, а старе цебро, та й не одне, швидше за все знайдеться на будь-якій дачній або присадибній ділянці.


Гладіолуси в горщиках: правила посадки й догляду

— 20 березня 2021 —

Гладіолуси в горщиках – це ще один оригінальний спосіб прикрасити свій сад незвичайними пишними букетами.


Квітковий килимок на ділянці. Як виростити мильнянку

— 19 лютого 2021 —

Яскравий розсип дрібних квітів на фоні пишної зелені вишукано підкреслює шарм присадибного ландшафту. Щоб створити у себе таку красу, посадіть сапонарію.


Як виростити еустому: прості кроки від посадки до зрізу

— 12 лютого 2021 —

Коли ми вперше бачимо цю квітку, ми дивуємося її бездоганній подібності із трояндою! Еустома буває різного кольору й висоти, низкою (до 15 см) для бордюрів, високої (до 110 см) – на зріз. На одному стеблі до 30 квіток, які цвітуть довго й відмінно стоять у зрізаному виді.


Настав час сіяти петунії

— 12 лютого 2021 —

Петунія належить до сімейства пасльонових. Опис: рід багаторічних і однолітніх трав’янистих рослин сімейства пасльонових, які звичайно вирощують як однолітники, з ефектними яскравими барвистими квітками.


Кальмія широколиста: особливості вирощування

— 17 січня 2021 —

Пишне і яскраве цвітіння чагарників перетворює сад у шикарну гавань для відпочинку. Особливо, якщо в ньому чинне місце займає вишукана заокеанська гостя кальмія широколиста.


Ялина канадська Коніка: основні правила вирощування

— 21 грудня 2020 —

Щоб Коніка була гарною, пишною й здоровою рослиною, варто дотримуватися нехитрих правил догляду.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс