Декоративні рослини

Юка садова – краса, користь і везіння в одній рослині

— 29 квітня 2015 —

Американська гостя із сімейства Агавових стане прикрасою будь-якої земельної ділянки. Щоб юка почувала себе прекрасно, турботливим господарям потрібно дізнатися про правильний догляд за нею.


Декоративний соняшник - сонце на клумбах

— 22 квітня 2015 —

Яскраві та неймовірно сонячні квіти декоративного соняшника відрізняється від знайомої нам сільськогосподарської культури не тільки розміром, але й призначенням, головна мета якого - створити в саду неповторний колорит стилю кантрі. 


Щоб очі радувало

— 8 квітня 2015 —

Кожний з нас мріє перетворити присадибну або дачну ділянку на райський куточок, де кожний кущик і квітка радували б очі. Однак створити подібну красу можна тільки своїми руками.


Братки: кілька порад щодо вирощування

— 1 квітня 2015 —

Мабуть, усі чудово знають цю рослину. А хто не чув назву, точно бачив на городі в бабусі.


Рододендрон: посадка і догляд

— 11 березня 2015 —

Рододендрони - це рід чудових чагарників, до якого належить більше 800 видів і ще більше сортів. У них абсолютно різне за формою та кольором листя, але поєднує ці верескові рослини рясне та довге цвітіння дуже гарними, досить великими квітками.


Первоцвіти - посланці весни!

— 25 лютого 2015 —

Між весною та зимою на маленьких острівцях землі, пригрітих сонцем, з'являються ці найперші весняні квіти. Такі зворушливі та стійкі підсніжники, хіонодокси, крокуси та сцили, що квітують серед снігу. Про ці прекрасні квіти, які першими нас зустрічають на дачній ділянці після довгої зими й поспішають порадувати нас звісткою, що зима минула і попереду квітуче духмяне літо, і піде мова в цій статті.


Матіола: вирощування і догляд

— 4 лютого 2015 —

Цвітіння рослин - це не тільки надзвичайне незабутнє видовище, це у своєму роді неповторний сеанс ароматерапії. Матіола вважається однією з небагатьох квітів, які вирощують винятково через чарівний аромат.


Вирощування розсади петунії

— 28 січня 2015 —

Яскрава петунія всім гарна: гарними квітками різних відтінків, пишністю, довгим цвітінням, невибагливістю. Однак не у кожного садівника виходить прикрасити свою ділянку цими популярними квітами, причина цьому - складність вирощування розсади.


Що посадити уздовж паркана?

— 14 січня 2015 —

Який би матеріал не вибирався для зведення паркана, наявність живоплоту позначиться позитивно на його зовнішньому вигляді, сховає недоліки і буде прикрасою усієї ділянки. Рослини вибираються залежно від освітлення та складу ґрунту.


Підбираємо рослини для альпійської гірки

— 5 січня 2015 —

На сьогоднішній день поняття «альпінарій» означає ділянку, на якій висаджені гірські рослини. Але якщо говорити про альпійську гірку в мініатюрі (на дачній ділянці або біля заміського будинку), то тут підійдуть не тільки рослини гір, але й маленькі цибулеві представники флори, а також хвойні дерева «ліліпути» і чагарники.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс