Декоративні рослини

Садові папороті: основні питання про вирощування

— 25 вересня 2020 —

Папороть – рослина, оповита легендами, яка нібито цвіте в ніч на стародавнє свято Купала. Навіть дивно, що цей реліктовий трав’янистий багаторічник за мільйони років не став героєм тисяч легенд та міфів. А може і став? Але ми точно знаємо, що саджанці папороті не квітнуть у загальноприйнятому сенсі.


Осіння посадка цибулинних квітів у вашому саду

— 20 вересня 2020 —

Цибулинні садові квіти висаджують восени. Жовтень, і навіть початок листопада – саме час для створення прекрасних квіткових композицій, які будуть так радувати нас з ранньої весни до середини літа і навіть восени.


Айстра – прикраса осіннього саду

— 11 вересня 2020 —

Айстри – прекрасні квіти, які служать вишуканою прикрасою саду. Вирощування айстр являє собою досить просту процедуру.


Борошниста роса на трояндах

— 29 серпня 2020 —

Ми, люди, не любимо хворіти. Так само і з рослинами, тільки вони не можуть про це нам сказати. Є таке всесезонне захворювання у наших улюблених рослин – борошниста роса на трояндах. Всесезонне тому, що троянди вирощують на протязі всього року у відкритому і закритому ґрунті. Істина в тому, що вона може легко знищити квітку, якщо ми не відреагуємо вчасно.


Посадка у відкритий ґрунт бадану й правила догляду за рослиною

— 24 липня 2020 —

На весняних клумбах не можна не помітити великі розетки соковитого зеленого листя, з яскравими рожевими суцвіттями на щільних прямостоячих квітконосах. Це бадан, посадка й догляд у відкритому ґрунті за яким не доправлять турбот навіть квіткареві-новачкові. Проте сад завдяки невибагливій і помітній рослині по-справжньому стане кращім.


Еустома - вирощування королеви букетів у відкритому ґрунті й у горщиках

— 22 липня 2020 —

Ірландська троянда, елегантна й вишукана еустома дуже популярна й улюблена квіткарями. Цю рослину вирощують насамперед на зрізання. Прекрасні квітки, що нагадують ніжні шовкові напіврозкриті троянди, довго стоять у букетах. Широка палітра забарвлення, ніжність квітки при дивній стійкості завжди дивують. Як і складність вирощування рослини, що вимагає до себе особливого підходу.


Сонячна квітка - ромашка

— 3 липня 2020 —

Великі садові ромашки, які вже розцвіли, приблизно через кілька тижнів потребуватимуть пасинкування.


На клумбі відцвіли іриси – що робити з листям і корінням

— 26 червня 2020 —

Іриси – прикраса багатьох клумб. Вони виглядають скромно і шикарно одночасно. Завзяті квітникарі віддають перевагу саме цим квітам, так як вони досить прості в догляді і дуже красиві. Після того як іриси відцвіли, що робити квітникарям?


Красуня в тіні: все що варто знати про хосту

— 14 червня 2020 —

Коли фахівці говорять про ландшафтний дизайн, то неодмінно згадують красуню хосту або функію – рослину, яка здатна надати кожному саду азійського шарму та загадковості.


Клематіси молоко люблять

— 5 червня 2020 —

Щоб змусити ці ліани рясно й довго цвісти, досвідчені квіткарі використовують прості хитрості!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс