Декоративні рослини

Вирощуємо підсніжники

— 12 червня 2013 —

Саджають цибулини в період їхнього спокою: з липня по вересень. Якщо посадити квітучі рослини, то вони приживуться, але наступного року, швидше за все, не зацвітуть.


Серцевидна гниль гладіолусів. Як боротися?

— 12 червня 2013 —

Це захворювання гладіолусів досить поширене. Викликає його грибок ботритис. Серцевидна гниль проявляється під час вегетації та зберігання цибулин. Залежно від місця поразки рослини, хвороба має різні назви: коричнева плямистість листя, сіра гниль квіток, шийкова гниль, стеблова гниль, гниль дінця і серцевидна гниль.


Арктотис - «ведмеже вухо»

— 22 травня 2013 —

Чарівна довгостеблова рослина, суцвіття якої завжди дивляться вниз, у перекладі з грецької йменується як «ведмеже вухо».


Гарна троянда своїми руками

— 15 травня 2013 —

Усі хочуть вирощувати гарні і здорові троянди. Але не всі знають, що домогтися цього можна і без отрутохімікатів та мінеральних добрив. Потрібно просто додержуватися законів природи.


Як правильно висаджувати жоржини

— 7 травня 2013 —

При виборі місця для посадки жоржин необхідно враховувати деякі їхні біологічні особливості: порівняно короткий вегетаційний період, велику потребу цих рослин у волозі, що сильно зростає з підвищенням температури навколишнього повітря, і велику крихкість їхніх трав'янистих стебел, що вимагають підв'язки до кілків.


Про розмноження лілій

— 29 квітня 2013 —

Незважаючи на те, що лілії здаються такими недоторками, їх цілком зможе вирощувати кожний. А їхня здатність розмножуватися різними способами дозволяє при бажанні й заробити.


Як правильно саджати багаторічні флокси

— 29 квітня 2013 —

Ще не пізно посадити флокси. Як це зробити, ми вам зараз розповімо. 


Рукотворна водойма: доступно і красиво

— 24 квітня 2013 —

Мініатюрна водойма на вашій ділянці або у дворі це - ідеальний куточок для відпочинку.  Причому, чашу майбутньої водойми можна встановити на будь-якому клаптику землі.


Соняшник не заради насіння, а заради краси

— 3 квітня 2013 —

Декоративний соняшник - зробить ваш сад по-особливому привабливим і цікавим. Позитивний настрій і життєву енергію подарує вам квітник з декоративного соняшника.


Нарциси в саду

— 13 березня 2013 —

Кому не знайома ця ніжна ароматна квітка, що розкривається ранньою весною?! Немає, напевно, людини, що не любила б її та не захоплювалася її крихкістю і красою. У сполученні з досить нескладним способом вирощування, швидким розростанням і винятковою декоративністю нарцис став найпопулярнішою цибулевою культурою у садівників.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс