Декоративні рослини

Первістки весни у вашому саду

— 8 лютого 2020 —

Примітьте в саду місце, де раніше всього сходить сніг, і ви можете створити тут яскраві весняні композиції. Усі первоцвіти добре переносять холод, і навіть після повернення короткочасних морозів бутони відтають і продовжують цвісти


Пампасна трава кортадерія

— 1 лютого 2020 —

За вікном зима, але справжній садівник уже замислюється про те, що посадити навесні у своєму саду і як його прикрасити. Пропонуємо рішення, яке зробить ваш сад по-справжньому гарним і оригінальним. Сама гарна новина полягає в тому, що ця рослина буде прикрасою саду як у літній, так і в зимовий період.


Самшит: посадка й вирощування

— 10 січня 2020 —

У зв’язку з тим, що самшит легко переносить пересадження в будь-якому виді, в Україні саджанці самшиту можна висаджувати весь сезон - з березня по листопад. Дорослі рослини (3-8 років) упевнено пересаджують із грудкою землі цілий рік, крім трьох зимових місяців. При правильному догляді, регулярних поливах і мульчуванні вони не припиняють свого росту.


Посадка блакитної ялини

— 27 грудня 2019 —

Якщо ви вирішили прикрасити свою дачну ділянку або заміський будинок блакитними ялинами, робити це потрібно за всіма правилами й дуже уважно. Вирощувати ялину на будь-якому ґрунті, який попався під руку, не можна. Приміром, не слід вирощувати ялину в місці, де до недавно росли кукурудза, картопля, томати, і інші овочеві культури. Ґрунт після цих культур часто буває заражений й може спровокувати зараження саджанця ялини грибком роду фузаріумів. Існують і певні правила посадки цієї хвойної рослини.


Бадан - екзотичний багатолітник: особливості вирощування в саду

— 13 грудня 2019 —

Садові багатолітники складають дуже різноманітну групу декоративних рослин. У цім багатстві варто звернути увагу на бадан. Це трохи екзотична багаторічна рослина гарно виглядає в саду, у кам’янистих садах, у компанії листяних чагарників. Вишуканий, невимогливий бадан, що вибачає помилки садівника, неодмінно зачарує своєю грацією.


Вигонка тюльпанів у домашніх умовах

— 30 листопада 2019 —

Коли за вікнами мороз і йде сніг, вид розквітаючих весняних квітів приносить особливу радість. От чому вигонка тюльпанів у домашніх умовах, як і інших цибулинних культур, викликає великий інтерес у квіткарів.


Маловідомі квіти, за якими легко доглядати

— 22 листопада 2019 —

Кожному власникові заміського будинку або дачі завжди хочеться, щоб його двір був гарним і доглянутим. Особливою родзинкою при оздобленні території завжди виступають квітучі рослини. Але як бути, якщо краси хочеться, а часу на неї обмаль.


П’ять важливих порад хазяїнам хвойників

— 21 листопада 2019 —

У листопаді настав час подбати про хвойних мешканців саду, щоб вони не постраждали від морозів і інших зимових неприємностей.


Хризантема мультифлора: Правильне вирощування та догляд

— 21 листопада 2019 —

Ідеальна куляста форма, буйство фарб і форм - ось чим приваблива садова осіння новинка для приватного ландшафту.


Коли викопувати жоржини восени

— 3 жовтня 2019 —

Щоб жоржини не загинули, слід знати, коли їх викопувати в осінній період. У відкритому ґрунті ці рослини гинуть від мінусової температури. Якщо забрати їх від холоду, то вони ще не раз порадують квіткарів гарними яскравими бутонами.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс