Декоративні рослини

Флокси – бажані гості для будь-якого квітника

— 5 липня 2017 —

Навіть якби всі інші квіти раптом зникли, а залишилися лише флокси, і тоді наші квітники були б прикрашені яскравими фарбами з весни до пізньої осені. Простий догляд, гарна зимостійкість, пишне цвітіння й чудесний аромат - флокси гарні з усіх боків!


Лілія – королівська прикраса саду

— 27 червня 2017 —

Лілії – це квіти, які в основному вирощують із цибулин, хоча існує й спосіб вирощування з насіння. У цьому випадку рослини менше хворіють, здобувають стійкість до вірусів і шкідників. Але більшості квіткарів цей спосіб здасться занадто трудомістким, оскільки вимагає не тільки терпіння, але й часу. Від висівання насіння до цвітіння може пройти 5-6 років.


Ефектна клумба зі старої машини

— 21 червня 2017 —

Якщо ви є власником дідового старого непотрібного автомобіля, і до того ж у вас є власна дача, де знайдеться кілька вільних квадратних метрів у саду, пропонуємо зробити досить оригінальну й ефектну клумбу! Гарантуємо, що така клумба з машини стане місцевою визначною пам'яткою і предметом обговорення сусідів!


Вічнозелена туя: правила догляду

— 14 червня 2017 —

Туя – рослина із численними декоративними якостями, яку використовують для прикраси алей і парків. Батьківщиною цього вічнозеленого представника із сімейства Кипарисових є країни Східної Азії та Північної Америки. Правила догляду за туєю прості, тому багато квіткарів вирощують її на своїх ділянках.


Як виростити деревоподібну півонію

— 30 травня 2017 —

Деревоподібна півонія – не занадто примхлива рослина, до того ж у результаті величезної селекційної роботи в продажі постійно з'являються усе більш невибагливі сорти. При правильній посадці й догляді кущі деревоподібної півонії будуть радувати вас протягом багатьох років, однак деякі тонкощі агротехніки все-таки потрібно знати.


Як розпізнати пагін шипшини в троянді

— 18 травня 2017 —

Купуючи будь-який саджанець троянди на ринку або в розпліднику, знайте, що всі вони щеплені на шипшину. Це значить, що настане момент, коли з-під землі з'явиться «хазяїн кореню троянди» - шипшина.


Красуня вербена - невибаглива рослина для саду

— 16 травня 2017 —

Вербена – дуже невибагливий трав'янистий багатолітник. Його зворушливі силуети гордо красуються на клумбах навіть починаючих садівників.


Конвалії: як стримувати їхнє розростання

— 3 травня 2017 —

Конвалії є багаторічними рослинами, які починають цвітіння наприкінці весни. Вони мають гарні білі або злегка рожеві квітки з дуже приємним і насиченим ароматом. 


Газон можна і саджати

— 26 квітня 2017 —

Квітень місяць - настав час саджати газони. Саме саджати, а не сіяти. Тому що мова йтиме про мітлицю пагоноутворюючу (пагононосну), що одержала останнім часом велику популярність.


Вибираємо папороті для квітників і рабаток

— 19 квітня 2017 —

Папороті для багатьох залишаються рослинами, які в ландшафтному дизайні можна використовувати тільки в композиціях природнього стилю або там, де потрібно заповнити ґрунт під покровом великих дерев. 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс