Декоративні рослини

Підживлення селітрою кущів троянд

— 23 травня 2018 —

Після того як весняна погода стабілізується і закінчаться нічні холоди й заморозки, можна починати проводити підживлення кущів троянд комплексними мінеральними добривами.


Півонія тонколиста

— 16 травня 2018 —

Півонія тонколиста - дуже гарна багаторічна трав'яниста рослина. Серед квіткарів її ще називають півонія вузьколиста і півонія дика, воронець, лійок, степова півонія. Ця рослина є зникаючим видом і занесена у червону книгу.


Доліхос: живий розкішний гобелен

— 8 травня 2018 —

Запашна огорожа, немов виткана із червоно-фіолетового листя, рясно повита квітками арка, щедро оздоблена квітками-метеликами альтанка… Навіть звичайна сітка, установлена «між полотен городніх», видасться суцільним мальовничим полотном, вигадливо розписаним бузково-лілово-фіолетово-пурпурними фарбами. Повз таку красу неможливо пройти. А навіщо, власне, проходити? Таку красу можна створити й у ній жити!


Квіти проти шкідників: краса з користю

— 2 травня 2018 —

Квіти – це чудово! Ми саджаємо їх для душі, щоб усе літо радіти різноцвіттю, вдихати приємні аромати й насолоджуватися красою та гармонією, що є в кожній квітці. Але дачник – людина практична, йому бажано від кожної рослини на городі одержати максимум користі. А що можуть дати «ніжні створіння», крім естетичного задоволення? Чи є в них практична необхідність? 


Барвінок - тіньолюбний живчик

— 25 квітня 2018 —

За легендою барвінок, що розпускається рано навесні разом з фіалкою, на який ніхто не звертав уваги, поскаржився на свою долю Флорі, і вона дала йому квітки крупніші і життя довше, чим у фіалки. 


Правильне поводження з гіацинтами

— 18 квітня 2018 —

Коли остаточно відступають зимові холоди, білим, рожевим, фіолетовим, бордовим килимом покриваються клумби. Це розпускаються гіацинти, які можуть бути навіть чорними. Рослина універсальна, вона росте й у квітковому горщику, і у відкритому ґрунті.


Чорнобривці в саду - корисно і красиво

— 17 квітня 2018 —

Чорнобривці (Тагетес) - дивовижні квіти. Вони досить не вибагливі і дуже красиві. Але мало хто знає про деякі цінних якостях цієї рослини. Наприклад, в квітках всіх відомих видів чорнобривців є речовина кварцетагетін, яке абсолютно не шкідлива для людини. Його застосовують для підфарбовування тесту, киселів, желе, наливок, масла та інших харчових продуктів, надаючи їм золотисто-сонячний колір.


Саджаємо газон

— 17 квітня 2018 —

За вікном - квітень. Розгортаються листочки на кущах і деревах. На луках, лісових галявинах і серед кущів з'являється перша зелень. Настає пора на дачі або біля будинку садити газони. Саме садити, а не сіяти. Тому що мова піде про мітлиця повзучу (пагонисту).


Нарциси: посадка й догляд у відкритому ґрунті

— 4 квітня 2018 —

Нарциси – чарівні представники сімейства Амарилісових, що знаменують своїм цвітінням повний вступ весни у свої права.


Іридодиктиум - цибулевий ірис. Тонкощі вирощування

— 28 березня 2018 —

Карликові цибулеві іриси – іридодиктиуми, завжди й скрізь бажані та цікаві. Тим більше що розпускаються вони на перших таловинах одночасно з  іншими «первоцвітами». 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс