Декоративні рослини

Рецепт від Гете

— 19 грудня 2012 —

Арніка? А що це таке? Ось, мабуть, звичайна реакція на назву цієї рослини. А тим часом арніка унікальна за широтою лікувальної дії.


Хризантема садова. Основні принципи вирощування

— 12 грудня 2012 —

Виростити садову хризантему за умови виконання загальних рекомендацій досить просто. Посадіть вкорінену розсаду у горщик і починайте підживлення. Сучасні сорти хризантем самі будуть рости і формуватися в акуратні компактні кущі, якщо ви забезпечите їм необхідний рівень живильних речовин.


Дельфініум: геть бактерії та віруси

— 5 грудня 2012 —

Основна причина захворювань і загибелі дельфініумів від шкідників - тривале вирощування їх на одному місці. Розсаджувати та створювати нові куртини чудових високих рослин з яскравими пірамідальними суцвіттями потрібно не рідше, ніж через 8-10 років.


Як перезимувати діжковим рослинам

— 28 листопада 2012 —

Коли стовпчик термометра починає опускатися до нульової позначки, наступає пора впритул зайнятися виставленими на літо на свіже повітря діжковими рослинами. У нашій кліматичній зоні забирати у приміщення доводиться майже всі, але там, де клімат не такий суворий, деякі рослини можна залишити зовні, добре захистивши їх від зимових холодів.


Стратифікація насіння однолітніх і багатолітніх рослин

— 21 листопада 2012 —

У холодному кліматі, як наш, більшість квітів, особливо багаторічних, сходять лише тоді, коли їхнє насіння перезимувало під снігом. Що робити, якщо немає можливості забезпечити їм таку зимівлю. Допоможе імітувати посів під зиму стратифікація насіння однолітніх і багатолітніх рослин.


Бульбові бегонії

— 14 листопада 2012 —

Розкішні квітки бульбових бегоній, дуже схожі на троянди і камелії, прикрашають наші сади з червня до вересня, а захищені від заморозків балкони ще довше - з кінця весни до пізньої осені.


Пізня посадка однолітників

— 7 листопада 2012 —

Найочевидніший плюс посадки квітів під зиму - це загартування рослин. Насіння, посіяне восени, дасть якісні сходи, які будуть відрізнятися гарним зростанням, стійкістю до хвороб і погодних умов.


Як зберегти жоржини

— 31 жовтня 2012 —

Ці чудові квіти заслуговують на увагу. Їх чудові високі та великі суцвіття мають прекрасний вигляд як у групових, так і в одиночних посадках, закриваючи не зовсім привабливі куточки.


Оселіть у саду зеленчук

— 24 жовтня 2012 —

Напевно багато кому ця рослина припаде до душі. На вигляд зеленчук простуватий, але при цьому здатний буквально перетворити ваш сад, зробивши його більш акуратним і доглянутим.


Що посадити біля пня

— 24 жовтня 2012 —

Рано або пізно будь-який власник садової ділянки зіштовхується з необхідністю спиляти частину дерев. Іноді це відбувається вже на стадії освоєння ділянки.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс