Декоративні рослини

Пересадження півоній навесні, улітку та восени. Вибираємо сезон

— 29 березня 2017 —

Будь-який садівник знає, що півонії – квіти невибагливі й можуть рости без пересадження до 10 років. Однак згодом кущі розростаються, вимагають омолодження, а іноді їх необхідно розмножити або з якихось причин перенести в інший куточок саду.


Нескладні способи розмноження клематисів

— 22 березня 2017 —

Існують два способи вегетативного розмноження клематисів: у першому випадку нова рослина вкорінюється до моменту її відділення від старого куща (ділення куща, підгортання пагонів, відводки), у другому - коріння у пагона або його частини розвивається після відділення від материнської рослини (живцювання, щеплення). 


Новорічна ялинка у вашому саду

— 21 березня 2017 —

Новий рік - чудове свято, із приходом якого забуваються всі турботи. Свято, що приносить подарунки, і яке ніколи не обходиться без ялинки.


Час сіяти літники

— 15 березня 2017 —

Підходить час висівати насіння літників, тобто тих рослин, які у вас будуть квітувати вже цього літа: айстр, левкоїв, петуній, красоль, чорнобривців і багатьох інших.


Щоб троянди радували око

— 15 березня 2017 —

Звичайно ж, ретельно вкрити троянди перед настанням холодів було необхідно. Але навесні вчасно та правильно зняти вкриття є не менш важливим. Адже весна буває така, що троянди можуть навіть скоріше вимокнути, чим замерзнути. Тому рекомендується в березні - на початку квітня (залежно від погоди) зробити канавки навколо кущів троянд, щоб відвести від коренів зайву вологу.


Найперші квіти в саду

— 9 березня 2017 —

На початку весни, як тільки починає сходити сніг, на дачних ділянках, альпійських гірках і клумбах ми з нетерпінням чекаємо перших квітів. Після довгої зими весняні первоцвіти стають першою довгоочікуваною прикрасою на ще прохолодній землі.


Як правильно посіяти петунію - всі тонкості справи

— 1 березня 2017 —

Різні за формою й офарбленням квіти викликають захват, і багато квіткарів прагнуть виростити цю рослину самостійно.


Бажаєте об'єднати красу й користь? Оселіть чорнобривці на грядці

— 22 лютого 2017 —

Чорнобривці, або, як їх ще називають, тагетес напевно знайомі вам з дитинства. Їхня популярність пояснюється невибагливістю, а також рясним і тривалим цвітінням. Які ж найпопулярніші види й сорти чорнобривців, і чим корисні ці рослини для саду та городу?


Прикрашаємо ділянку. Кучеряві рослини для пергол і альтанок

— 15 лютого 2017 —

Присадибна ділянка - це територіяя, котру кожний господар може оформити відповідно до своїх смаків і переваг. Не важливо, великою територією ви володієте або у вас усього кілька соток, будь-яку ділянку можна перетворити на затишний куточок, чудове місце для відпочинку серед прекрасних рослин, де особливе місце займають ліани для саду.


Квіткові культури, які сіють на розсаду в лютому

— 25 січня 2017 —

У квіткарів у лютому починається посівна. Квіткові культури з тривалим вегетаційним періодом висівають на розсаду, щоб встигнути порадіти їхньому цвітінню. Які ж квіти варто посіяти наприкінці зими? 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс