Декоративні рослини

Лілії: підготовка до зими й укриття на зиму

— 12 вересня 2018 —

Лілія – це квітуча рослина з неповторним яскравим ароматом і різноманіттям видів і сортів. Їхній ріст, повноцінний розвиток і пишне цвітіння залежить від правильно організованої зимівлі. Процес підготовки лілій до зимового періоду будується залежно від кліматичних умов проживання й сорту рослини. У деяких сортів є свої індивідуальні особливості, які потрібно враховувати при підготовці до холодів.


Догляд за трояндами в серпні та вересні

— 29 серпня 2018 —

Троянди - це безперечна прикраса кожної клумби у саду або біля будинку. Кінець літа - пора, коли їм потрібно приділити багато часу. Адже вони ще квітують на повну силу. При цьому на гілочках з'являється молода поросль.


Флокси: простий догляд, гарна зимостійкість, пишне цвітіння та чудовий аромат

— 22 серпня 2018 —

Гарні і незвичайні рослини - флокси, одержали широке поширення в садах і на клумбах. Ці багаторічні квіти мають відмінний вигляд на будь-якій клумбі, чудові в зелених хвойних посадках, особливо в ландшафтному дизайні в етно-стилі.


Багаторічні рослини, що квітують усе літо

— 8 серпня 2018 —

Багато хто мріє про квітники й декоративні клумби, які не будуть забирати багато часу, сил і відволікати від роботи в саду та на городі. На жаль, і однолітніх і багаторічних рослин, які б квітували з ранньої весни й до пізньої осені, у природі просто не існує, а селекціонери поки не добилися створення таких чудо-подарунків для ледачих цінителів прекрасного.


Обережно - ці рослини отрутні

— 8 серпня 2018 —

Зараз квітує й дозріває безліч ягід. Якщо рослина вам незнайома, не їжте її плоди, не рвіть і не нюхайте квіти: вони можуть бути отрутними. Ось кілька з них.


Підживлювати та поливати. Літній догляд за клематисом

— 1 серпня 2018 —

Клематиси - мабуть, найулюбленіші дачниками декоративні ліани. Але, для того щоб вони радували цвітінням, за ними доведеться доглядати, у тому числі в розпалі літа.


Королева джинсів по імені юка

— 25 липня 2018 —

Цю рослину можна вирощувати як у квітниках у відкритому ґрунті, так і в оранжереях. А чому цю квітку називають королевою джинсів, дізнаєтеся далі.


Засіб для пророщення троянд

— 4 липня 2018 —

Хочете вкоренити троянду з подарованого букета? Є перевірений часом народний спосіб. Потрібно використовувати для вкорінення суміш-трійчатку з натуральних компонентів, яка викликає ріст коренів. Приготувати просто. Ефект – уже через місяць ваші троянди будуть активно рости в горщику!


Як сховати некрасивий паркан: рослини, які чудово впораються із цим завданням

— 20 червня 2018 —

В останні роки навколо заміських будинків городять високі залізні паркани із профлиста, які витісняють звичний штахетник і сітку-рабицю. Ці мізантропічні спорудження мають масу недоліків. 


Як зберігати цибулини тюльпанів після викопування

— 30 травня 2018 —

Що робити з цибулинами тюльпанів після викопування і як зберігати, на жаль, багато хто не знає. Немає впевненості при аби якому зберіганні, що квіти знову будуть радувати своєю появою навесні. Це, до речі, найчастіша причина того, що багато хто боїться викопувати цибулини й ті сидять рік за роком у землі, поки сорт повністю не виродиться.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс