Декоративні рослини

Хризантема - королева осені

— 10 жовтня 2012 —

Щоб не було сумно холодними сірими днями, осінь подарувала нам променисту, сонячну і дуже стійку квітку. Ранні хризантеми зацвітають тільки в серпні, найпізніші - під Новий рік. Витончені, ніжні на вигляд, вони переносять морози до -7°С і перший пухнатий сніжок: розмерзшись, здаються ще свіжішими.


Айстра багаторічна

— 3 жовтня 2012 —

Cентябринки належать до сімейства айстрових, тобто є найближчими родичами відомої всім однолітньої айстри китайської, або каллістефус. Багаторічні айстри називають також справжніми  або істинними.


Осінь: пора яскравих фарб

— 12 вересня 2012 —

Осінь - одна з найбільш яскравих і одночасно сумних пір року. Напередодні сльотавих жовтня-листопада та холодної зими особливо цінними є останні в сезоні яскраві фарби.


Як пофарбувати троянди

— 29 серпня 2012 —

Яскраві квіти з відтінками синього, зеленого, жовтогарячого, рожевого і жовтого - це троянди кольору веселки! Незвичайне забарвлення пелюстків троянд приводить у захват. Таке офарблення для троянд розробив Пітер Ван де Веркен, якому належить квіткова компанія на півдні Голландії.


Збирання та зберігання гладіолусів

— 22 серпня 2012 —

Збирання - один з найважливіших моментів у житті гладіолусів. Повна зрілість бульбоцибулин наступає через 40-50 днів після цвітіння, приблизно в середині вересня. У цей час необхідно приступати до викопування.


Кампсис: красивоквітуча ліана для саду

— 15 серпня 2012 —

Вертикальне озеленення саду, стін будинків, огорож, альтанок, трельяжів, балконів, і навіть каменів, не тільки красиве, але і корисне: кучеряві рослини на шпалерах створюють неповторні за декоративністю та затишком куточки в саду, не дають стінам перегріватися, затримують пил і поглинають шум.


Таємниця украдених рослин

— 15 серпня 2012 —

Здавна існує народне повір'я, що крадені рослини краще приживаються, не так часто хворіють і не такі вибагливі, як їх куплені в магазині побратими. Багато квіткарів посперечаються з цією прикметою, напевно, кому як повезло. Але існує думка, що таємниця украдених рослин полягає в нашому відношенні до них.


Півонії деревоподібні

— 8 серпня 2012 —

Якщо ви збираєтеся розвести у вашому саду деревоподібні півонії, то кращий час для посадки - кінець серпня - початок вересня. Це пояснюють тим, що корені у деревоподібних півоній не ростуть під час спеки, а молоді корінці утворюються тільки при температурі ґрунту не вище 15 градусів.


Насіння. Своє, рідне...

— 1 серпня 2012 —

Щоб навесні знову саджати однолітні та дволітні квіти, зовсім не обов'язково купувати їх у магазині, адже можна вже зараз збирати насіння...


Прикраса саду плетисті троянди

— 18 липня 2012 —

Кажучи про плетисті троянди, наша уява видає нам романтичний образ чудових гірлянд квітів, що ниспадають, служачи прикрасою огорож, стін і арок, і пахнучи солодким ароматом.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс