Кулінарія

Ванільне морозиво

— 21 червня 2019 —

500 мл молока 3,2%, 1 стр. ванілі (насіння), 50 г цукру, 5 жовтків, 110 г цукрової пудри, 300 г вершків 35%.


Мафіни на кефірі із чорною смородиною

— 21 червня 2019 —

Пшеничне борошно - 250 г; чорна смородина - 100 г; курячі яйця - 3 шт.; вершкове масло - 70 г; кефір - 200 мл; цукор - 200 г; розпушувач - 2,5 ч. л.; сіль - щіпка; ванілін - на кінчику ножа


Домашній лимонад

— 21 червня 2019 —

6 лимонів, 2 чашки цукру, 1 чашка води, щіпка солі й м’ята


Чахохбілі з курки

— 21 червня 2019 —

Курка, цибуля ріпчаста - 4-6 шт., 2 болгарських перця, 6-8 невеликих помідора, пучок базиліка, пучок кінзи, гострий червоний мелений перець, червона мелена паприка, декілька зубчиків часнику, cіль.


Страви із полуниці

— 21 червня 2019 —

Запашна, соковита полуниця – прекрасне літнє частування. Ця ягода родом з Америки, але зараз велика кількість її різновидів культивується по усьому світу.


Легкі сирні крекери

— 9 червня 2019 —

100 г вершкового масла; 100 г пшеничного борошна; 100 г сиру; 1 яєчний жовток; сіль, перець, спеції - за смаком.


Варення з черешні в мультиварці

— 9 червня 2019 —

80 мл соку лимона; 500 г цукру; 1 кг черешні.


Куряче філе з кабачком

— 9 червня 2019 —

Куряче філе - 1 кг, кабачок - 100 г, голландський сир - 50 г, жирний кисломолочний сир - 250 г, шпинат - 100 г, часник - 3 зубка, сіль - 2 ч. л., паприка - 0,5 ч. л., італійські трави - 2 ч. л.


Банановий карамельний перевернений пиріг

— 9 червня 2019 —

112 г вершкового масла, кімнатної температури, 2 яйця, 150 г коричневого цукру, 140 г борошна, 1/2 ч. л. розпушувача, 40 г дрібної кокосової стружки, 80 г молока.
Для карамелі: 80 г масла, 80 г цукру, 4-5 великих бананів.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс