Кулінарія
Крем-брюле
— 19 грудня 2012 —
500 мл жирних вершків, 5 жовтків, 100 г цукру, 2 гілочки розмарину, 1-2 ст. ложки цукру.
Курча по-провансальськи
— 19 грудня 2012 —
1 тушка курчати, 2 червоні цибулини, велика жменя оливок з кісточками, невеликий пучок чебрецю, 1 скл. курячого, м'ясного або овочевого бульйону, 3 ст. л. білого вина, 2 ст. л. оцту, 1-2 ст. ложки борошна, 1 ст. л. вершкового масла, 1 ст. л. маслинової олії, 3 лаврових листи, щіпка пластівців чилі, 1/2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю, 1/2 ч. л. морської солі.
Імбирні пряники: солодкий смак Різдва
— 19 грудня 2012 —
Імбирні пряники - головні герої європейського Різдва. Про традиції, рецепти та казки про них - читайте у цій статті.
Хачапурі
— 12 грудня 2012 —
Для тіста: 500 г борошна, 180-200 г кефіру або йогурту, 1 ч. л. рослинної олії (для змазування сковороди), 1/2 ч. л. цукру, 1/2 ч. л. соди, 1/2 ч. л. солі.
Товстолобик, запечений у духовці
— 12 грудня 2012 —
Товстолобик - 1 рибина (без голови близько 1 кг), цибуля ріпчаста - 2-3 шт., часник - 4-5 зубочків, цедра половини апельсина, лимон - 1/2 шт., спеції "для риби" і сіль - за смаком.
Качка з яблуками запечена в рукаві
— 12 грудня 2012 —
1 качка, 4-5 яблук з кислинкою, 1-2 айви, 50 г соусу чилі, 50 г меду, сіль, перець.
15 грудня - Міжнародний день чаю
— 12 грудня 2012 —
Щорічно 15 грудня у всіх країнах, що втримують статус провідних світових виробників чаю, відзначається Міжнародний день чаю (International Tea Day) з метою привернення уваги урядів і громадян до проблем продажу чаю, взаємозв'язку між продажами чаю і положенням працівників чайних виробництв, невеликих виробників і споживачів.
Готуємо гарбузовий тарт
— 5 грудня 2012 —
Для основи: 250 г борошна, 125 г вершкового масла, 50 г цукрової пудри, 1 яйце, 1 ч. л. цедри лимона.
Вечеря з філе птиці: три швидких способи приготування
— 5 грудня 2012 —
Філе грудок птиці - курки та індички - як не можна краще підходить для приготування швидкої вечері. Ця частина тушки, як правило, найніжніша, а значить, швидше всього досягає готовності.
Пастрома з індичої грудки
— 5 грудня 2012 —
Справжній домашній делікатес і мінімум часу на приготування!
1 | ... | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |