Кулінарія

Крем-брюле

— 19 грудня 2012 —

500 мл жирних вершків, 5 жовтків, 100 г цукру, 2 гілочки розмарину, 1-2 ст. ложки цукру.


Курча по-провансальськи

— 19 грудня 2012 —

1 тушка курчати, 2 червоні цибулини, велика жменя оливок з кісточками, невеликий пучок чебрецю, 1 скл. курячого, м'ясного або овочевого бульйону, 3 ст. л. білого вина, 2 ст. л. оцту, 1-2 ст. ложки борошна, 1 ст. л. вершкового масла, 1 ст. л. маслинової олії, 3 лаврових листи, щіпка пластівців чилі, 1/2 ч. л. свіжомеленого чорного перцю, 1/2 ч. л. морської солі.


Імбирні пряники: солодкий смак Різдва

— 19 грудня 2012 —

Імбирні пряники - головні герої європейського Різдва. Про традиції, рецепти та казки про них - читайте у цій статті.


Хачапурі

— 12 грудня 2012 —

Для тіста: 500 г борошна, 180-200 г кефіру або йогурту, 1 ч. л. рослинної олії (для змазування сковороди), 1/2 ч. л. цукру, 1/2 ч. л. соди, 1/2 ч. л. солі.

Для начинки: 350 г адигейського сиру, 100 г твердого сиру.

Товстолобик, запечений у духовці

— 12 грудня 2012 —

Товстолобик - 1 рибина (без голови близько 1 кг), цибуля ріпчаста - 2-3 шт., часник - 4-5 зубочків, цедра половини апельсина, лимон - 1/2 шт., спеції "для риби" і сіль - за смаком.


Качка з яблуками запечена в рукаві

— 12 грудня 2012 —

1 качка, 4-5 яблук з кислинкою, 1-2 айви, 50 г соусу чилі, 50 г меду, сіль, перець.


15 грудня - Міжнародний день чаю

— 12 грудня 2012 —

Щорічно 15 грудня у всіх країнах, що втримують статус провідних світових виробників чаю, відзначається Міжнародний день чаю (International Tea Day) з метою привернення уваги урядів і громадян до проблем продажу чаю, взаємозв'язку між продажами чаю і положенням працівників чайних виробництв, невеликих виробників і споживачів.


Готуємо гарбузовий тарт

— 5 грудня 2012 —

Для основи: 250 г борошна, 125 г вершкового масла, 50 г цукрової пудри, 1 яйце, 1 ч. л. цедри лимона.

Для начинки: 500 г гарбуза, 500 мл жирного молока, 200 г коричневого цукру, 2 яйця, 1 пакетик ванільного цукру, 1 ч. л. цедри лимона.

Вечеря з філе птиці: три швидких способи приготування

— 5 грудня 2012 —

Філе грудок птиці - курки та індички - як не можна краще підходить для приготування швидкої вечері. Ця частина тушки, як правило, найніжніша, а значить, швидше всього досягає готовності.


Пастрома з індичої грудки

— 5 грудня 2012 —

Справжній домашній делікатес і мінімум часу на приготування!



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс