Кулінарія
Паштет з курячої печінки
— 30 січня 2013 —
Куряча печінка - 250-300 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; морква - 1 шт.; масло вершкове - 50 г; майонез - 2 ст. л.; яйце куряче - 2 шт.; рослинна олія; сіль, перець - за смаком.
Салат «Ласунка»
— 30 січня 2013 —
1 відварений і очищений буряк, 100 г чищених горіхів, 2 варених і очищених моркви, 100 г ізюму (залити теплою водою, потім висушити на серветці), 150 г твердого сиру, 2 зубки часнику, сіль і перець, 200 г майонезу.
Яка страва зігріє холодними вечорами? Гарячі горщики!
— 30 січня 2013 —
Уявіть собі ароматну, ситну, гарячу страву, і не просто гарячу, а ще й таку, що довго залишається гарячою - набагато довше, ніж будь-яка інша, подана на тарілці, навіть заздалегідь підігрітою. За вікном мороз, та й у квартирі не тропіки, а ваша родина та гості розчервонілися, з ентузіазмом працюючи виделками. А ще ця страва недорога та проста в готуванні. Отже - гарячі горщики!
Салат з ананасами
— 23 січня 2013 —
Ананаси консервовані - 1 банка, огірки мариновані - 250 г, картопля - 300 г, шинка - 400 г, цибуля зелена - 100 г, помідори - 300 г, кукурудза консервована - 320 г, майонез - 400 г, сіль - за смаком.
Спагетті болон’єзе
— 23 січня 2013 —
Фарш яловичий - 500 г, спагетті - 500 г, часник - 2 зубочки, цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт., вино червоне сухе - 370 мл, бульйон яловичий - 500 мл, помідори - 700 г, цукор, сіль - за смаком, петрушка (зелень) - 60 г, сир твердий - за смаком, маслинова олія.
Картопля фарширована запечена
— 23 січня 2013 —
Картопля - 2 кг, фарш - 400 г, гриби - 400 г, сир твердий - 200 г, майонез - 200 г, масло вершкове - 50 г, сіль, перець чорний мелений, приправи - за смаком, зелень - 60 г, цибуля ріпчаста - 100 г.
Закрутимо рулетики
— 23 січня 2013 —
М'ясні рулети справедливо вважаються вершиною кулінарної вишуканості та ...трудомісткості. Але ніщо не зупинить істинного цінителя прекрасного від кулінарії.
Тушкована селера з беконом
— 16 січня 2013 —
1 великий корінь селери (близько 800 г), 1 велика цибулина, 100 г бекону (сирокопченої або копчено-вареної грудинки), 50 г вершкового масла, сіль - за смаком.
Листкові палички з беконом
— 16 січня 2013 —
Тісто листкове дріжджове - 250 г, бекон - 80 г, орегано - 2 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л., яйце куряче - 1 шт.
Шоколадний кекс з рідкою серцевиною
— 16 січня 2013 —
Жовтки - 3 шт., яйце - 2 шт., коричневий цукор - 1/3 скл., борошно - 2 ст. л., сіль, темний шоколад (70% какао) - 200 г, масло вершкове - 100 г.
1 | ... | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |