Кулінарія

Паштет з курячої печінки

— 30 січня 2013 —

Куряча печінка - 250-300 г; цибуля ріпчаста - 1 шт.; морква - 1 шт.; масло вершкове - 50 г; майонез - 2 ст. л.; яйце куряче - 2 шт.; рослинна олія; сіль, перець - за смаком.


Салат «Ласунка»

— 30 січня 2013 —

1 відварений і очищений буряк, 100 г чищених горіхів, 2 варених і очищених моркви, 100 г ізюму (залити теплою водою, потім висушити на серветці), 150 г твердого сиру, 2 зубки часнику, сіль і перець, 200 г майонезу.


Яка страва зігріє холодними вечорами? Гарячі горщики!

— 30 січня 2013 —

Уявіть собі ароматну, ситну, гарячу страву, і не просто гарячу, а ще й таку, що довго залишається гарячою - набагато довше, ніж будь-яка інша, подана на тарілці, навіть заздалегідь підігрітою. За вікном мороз, та й у квартирі не тропіки, а ваша родина та гості розчервонілися, з ентузіазмом працюючи виделками. А ще ця страва недорога та проста в готуванні. Отже - гарячі горщики!


Салат з ананасами

— 23 січня 2013 —

Ананаси консервовані - 1 банка, огірки мариновані - 250 г, картопля - 300 г, шинка - 400 г, цибуля зелена - 100 г, помідори - 300 г, кукурудза консервована - 320 г, майонез - 400 г, сіль - за смаком.


Спагетті болон’єзе

— 23 січня 2013 —

Фарш яловичий - 500 г, спагетті - 500 г, часник - 2 зубочки, цибуля ріпчаста - 1 головка, морква - 1 шт., вино червоне сухе - 370 мл, бульйон яловичий - 500 мл, помідори - 700 г, цукор, сіль -  за смаком, петрушка (зелень) - 60 г, сир твердий - за смаком, маслинова олія.


Картопля фарширована запечена

— 23 січня 2013 —

Картопля - 2 кг, фарш - 400 г, гриби - 400 г, сир твердий - 200 г, майонез - 200 г, масло вершкове - 50 г, сіль, перець чорний мелений, приправи - за смаком, зелень - 60 г, цибуля ріпчаста - 100 г. 


Закрутимо рулетики

— 23 січня 2013 —

М'ясні рулети справедливо вважаються вершиною кулінарної вишуканості та ...трудомісткості. Але ніщо не зупинить істинного цінителя прекрасного від кулінарії.


Тушкована селера з беконом

— 16 січня 2013 —

1 великий корінь селери (близько 800 г), 1 велика цибулина, 100 г бекону (сирокопченої або копчено-вареної грудинки), 50 г вершкового масла, сіль - за смаком.


Листкові палички з беконом

— 16 січня 2013 —

Тісто листкове дріжджове - 250 г, бекон - 80 г, орегано - 2 ч. л., перець чорний мелений - 1 ч. л., яйце куряче - 1 шт.


Шоколадний кекс з рідкою серцевиною

— 16 січня 2013 —

Жовтки - 3 шт., яйце - 2 шт., коричневий цукор - 1/3 скл., борошно - 2 ст. л., сіль, темний шоколад (70% какао) - 200 г, масло вершкове - 100 г.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс