Кулінарія
Тимбаль
— 12 червня 2013 —
Товсті довгі макарони - 200 г, філе курки - 300 г, гриби - 300 г, помідори - 2 шт., цибулина, сир - 200 г, вершки - 2 ст. л.
Нуга в шоколаді
— 12 червня 2013 —
130 г меду, 400 г цукру, 2 яєчних білки, 300 г смаженого мигдалю (бажано без шкірочки), 250 г шоколаду (темного, білого або молочного на ваш вибір).
Стаканчики з огірка з овочевою начинкою
— 12 червня 2013 —
2 середніх тепличних огірки, 100 г фети, 1/3 невеликого червоного солодкого перцю, 1/3 невеликого жовтого солодкого перцю, 2 ст. л. чорних маслин або оливок каламата, 4 пера зеленої цибулі, листочки м'яти для прикраси, сіль - за смаком.
Домашня гірчиця
— 12 червня 2013 —
Гірчичний порошок - 50 г, оцет - 1 ч. ложка, олія рослинна - 1 ст. л., мед - 1 ч. л. (підтримує міцність гірчиці), молоко - 150 г (не дає гірчиці старіти. Не скисне, тому що гірчиця вбиває кисло-молочну мікрофлору), щіпка солі.
Закуска з печериць із сиром
— 12 червня 2013 —
Дрібні печериці - 500 г, сир твердий - 150 г, яйце - 1 шт., сіль, перець чорний мелений, рослинна олія, листкове дріжджове тісто - 500 г.
Бісквіт з полуничним суфле
— 12 червня 2013 —
Для бісквіта: 2 яйця, 0,5 скл. цукру, 1/3 скл. борошна, 1 ст. ложка крохмалю, цедра 1/4 лимона, 1 ст. ложка ванільного цукру;
для полуничного суфле: 500 г полуниці, 40-50 г цукрової пудри, 2 ст. ложки швидкорозчинного желатину, 250-300 мл вершків 35% жирності.
Заморозка овочів, фруктів і зелені на зиму
— 12 червня 2013 —
Влітку ми збираємо врожай свіжих і живильних овочів і фруктів, частину з яких можна заморозити на зиму, зберігши при цьому більшість корисних властивостей.
Основні секрети готування в рукаві
— 12 червня 2013 —
Напевно, кожна господарка хоче, щоб приготовлені нею страви були смачними, ароматними, соковитими, але при цьому не занадто жирними та шкідливими для здоров'я. Є кілька способів отримати ароматну і соковиту страву, приготовлену з мінімумом жиру, один з них - запікання в рукаві. Як готувати в рукаві?
Огірки мариновані з яблуками
— 5 червня 2013 —
На 3-х літрову банку: яблука (кислі) - 1-2 шт., часник - 3-4 зубочки, кріп (парасольки), листя вишні, смородини - жменя, перець запашний горошком - 12 шт., гвоздика - 12 шт., лавровий лист - 4 шт., цукор - 5 ч. л., сіль - 4 ч. л., оцтова есенція - 2 ч. л., огірки.
Картопля, запечена з песто
— 5 червня 2013 —
1,5 кг молодої картоплі, 1 ст. л. маслинової олії, свіжомелений чорний перець. Для песто: великий пучок базиліка (тільки листя), 2 зубочки часнику, 1/3 скл. маслинової олії, 1 ст. л. кедрових горішків (фісташок), 200 г пармезану, сіль.
1 | ... | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |