Кулінарія

Грибний жюльєн

— 31 липня 2013 —

500 г білих грибів або печериць, 2 цибулини, 200 г сметани, 300 г сиру твердих сортів, 1 зубочок часнику, 4 ст. л. вершкового масла, 1 ст. л. борошна, свіжомелений чорний перець, сіль.


Кекс-рулет з шоколадно-горіховою начинкою

— 31 липня 2013 —

125 г вершкового масла, 1 яйце, 150 мл молока, 2 ч. л. сухих дріжджів, 425 г борошна, 1,5 ч. л. мелених змішаних спецій для пряника, 75 г дрібного золотавого цукру, 150 г молочного шоколаду, 75 г ізюму, 50 г нарізаних ядер обсмаженого фундука, цукрова пудра (для прикраси).


Швидка ретро-страва у формі «диско»

— 31 липня 2013 —

Це про омлет. Відомо більше 200 його рецептів. На озброєнні у кожної жінки є їх декілька, але як приготувати омлет правильно, знають не всі господарки. Давайте ще раз спробуємо приготувати разом.


Крем-карамель

— 31 липня 2013 —

Для крему: 250 мл молока (2-3% жирності), 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. ванільного цукру, 1 яйце, 2 жовтки.
Для карамелі: 100 г цукру, 100 мл води.


Рататуй

— 31 липня 2013 —

Баклажани - 2 шт., кабачки або цукіні - 1-2 шт., помідори - 4-5 шт., сіль;
для томатного соусу: цибуля ріпчаста - 1 шт., перець болгарський - 1 шт., помідори - 3-4 шт., томатна паста - 2 столові ложки, червоне (або біле) сухе вино - 2 столові ложки, маслинова або рослинна олія для смаження - 4 столові ложки, сіль, перець;
для пряної приправи: гострий перець - ~1/4 шт. (залежно від бажаної гостроти страви), зелень петрушки - 1 столова ложка, часник - 1 зубочок, маслинова або рослинна олія - 3 столові ложки.


Томати чері з базиліковим кремом

— 25 липня 2013 —

200 г вершкового сиру, невеликий пучок базиліку, 1-2 зубочки часнику (за смаком), помідорки-чері, сіль - за смаком.


Сирні кошички з виноградом і сирним кремом

— 25 липня 2013 —

Свіжий сир - 150 г, масло вершкове - 150 г, борошно - 150 г, розпушувач - 1 ч. л.;
крем: свіжий сир - 150 г, вершки (сметана) - 50 г, жовток сирого яйця - 2 шт., цукор - 50 г, ванільний цукор - 8 г, виноград (ягоди за смаком) - 200 г.


Сирний кекс з копченостями і фісташками

— 25 липня 2013 —

200 г копчених м'ясопродуктів, 120 г твердого сиру, 80 г свіжого сиру, 50 г чищених фісташок, 200 г борошна, 1 пакетик (10 г) розпушувача, 100 мл маслинової олії, 3 яйця, 100 мл молока, жменя маринованих маслин.


Батон запечений з сиром і часником

— 25 липня 2013 —

1 "учорашній" багет, 100 г сиру, 100 г розм'якшеного вершкового масла, 2-3 зубочки часнику, зелень петрушки і кропу.


Мафіни з чорницею

— 25 липня 2013 —

2 яйця, 150-200 г цукру, 200 г сметани (10%), 100 г вершкового масла або маргарину, 1,5 ч. л. розпушувача, 300 г борошна, 200-250 г чорниці.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс