Кулінарія
Грибний жюльєн
— 31 липня 2013 —
500 г білих грибів або печериць, 2 цибулини, 200 г сметани, 300 г сиру твердих сортів, 1 зубочок часнику, 4 ст. л. вершкового масла, 1 ст. л. борошна, свіжомелений чорний перець, сіль.
Кекс-рулет з шоколадно-горіховою начинкою
— 31 липня 2013 —
125 г вершкового масла, 1 яйце, 150 мл молока, 2 ч. л. сухих дріжджів, 425 г борошна, 1,5 ч. л. мелених змішаних спецій для пряника, 75 г дрібного золотавого цукру, 150 г молочного шоколаду, 75 г ізюму, 50 г нарізаних ядер обсмаженого фундука, цукрова пудра (для прикраси).
Швидка ретро-страва у формі «диско»
— 31 липня 2013 —
Це про омлет. Відомо більше 200 його рецептів. На озброєнні у кожної жінки є їх декілька, але як приготувати омлет правильно, знають не всі господарки. Давайте ще раз спробуємо приготувати разом.
Крем-карамель
— 31 липня 2013 —
Для крему: 250 мл молока (2-3% жирності), 1 ст. л. цукру, 1 ст. л. ванільного цукру, 1 яйце, 2 жовтки.
Для карамелі: 100 г цукру, 100 мл води.
Рататуй
— 31 липня 2013 —
Баклажани - 2 шт., кабачки або цукіні - 1-2 шт., помідори - 4-5 шт., сіль;
для томатного соусу: цибуля ріпчаста - 1 шт., перець болгарський - 1 шт., помідори - 3-4 шт., томатна паста - 2 столові ложки, червоне (або біле) сухе вино - 2 столові ложки, маслинова або рослинна олія для смаження - 4 столові ложки, сіль, перець;
для пряної приправи: гострий перець - ~1/4 шт. (залежно від бажаної гостроти страви), зелень петрушки - 1 столова ложка, часник - 1 зубочок, маслинова або рослинна олія - 3 столові ложки.
Томати чері з базиліковим кремом
— 25 липня 2013 —
200 г вершкового сиру, невеликий пучок базиліку, 1-2 зубочки часнику (за смаком), помідорки-чері, сіль - за смаком.
Сирні кошички з виноградом і сирним кремом
— 25 липня 2013 —
Свіжий сир - 150 г, масло вершкове - 150 г, борошно - 150 г, розпушувач - 1 ч. л.;
крем: свіжий сир - 150 г, вершки (сметана) - 50 г, жовток сирого яйця - 2 шт., цукор - 50 г, ванільний цукор - 8 г, виноград (ягоди за смаком) - 200 г.
Сирний кекс з копченостями і фісташками
— 25 липня 2013 —
200 г копчених м'ясопродуктів, 120 г твердого сиру, 80 г свіжого сиру, 50 г чищених фісташок, 200 г борошна, 1 пакетик (10 г) розпушувача, 100 мл маслинової олії, 3 яйця, 100 мл молока, жменя маринованих маслин.
Батон запечений з сиром і часником
— 25 липня 2013 —
1 "учорашній" багет, 100 г сиру, 100 г розм'якшеного вершкового масла, 2-3 зубочки часнику, зелень петрушки і кропу.
Мафіни з чорницею
— 25 липня 2013 —
2 яйця, 150-200 г цукру, 200 г сметани (10%), 100 г вершкового масла або маргарину, 1,5 ч. л. розпушувача, 300 г борошна, 200-250 г чорниці.
1 | ... | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |