Кулінарія
Ескалоп зі свинини
— 23 жовтня 2013 —
Філе свинини, 4 ст. л. несолоного вершкового масла, 3 ст. л. борошна, 2,5 скл. молока, 200 г тертого сиру, сіль і перець - за смаком.
Як правильно солити їжу під час готування?
— 23 жовтня 2013 —
Найчастіше господарки солять їжу не замислюючись, «на автоматі». Але для того, щоб смак тієї або іншої страви виявився повною мірою, її потрібно солити у певний час.
Фокача з оливками
— 23 жовтня 2013 —
200 г борошна, 4 цибулини, 20-25 оливок, 10 анчоусів, 7-8 зубків молодого часнику, жменя порубаної петрушки, 80 мл маслинової олії, 1 ч. л. цукру, 1/2 ч. ложки сухого чебрецю, 5 г сухих дріжджів, щіпка свіжомеленого чорного перцю, 1/2 ч. л. морської солі.
Ніжна картопляна запіканка з гарбузом
— 23 жовтня 2013 —
Картопля - 3-4 середніх штуки, 1 велика морквина, гарбуз очищений - 250 г, 3 яйця, 250 мл молока, сіль, перець - за смаком, прованські трави.
Шоколадний мус
— 23 жовтня 2013 —
125 г плиткового шоколаду, 75 г вершкового масла, 2 дуже свіжих яєчних жовтки, 3 яєчних білки, 20 г цукрового піску.
Для прикраси: стружка білого шоколаду, какао для посипання, гілочка свіжої м'яти.
Салат «Легкість»
— 16 жовтня 2013 —
Крабові палички - 200 г, пекінська капуста - 200 г, ананаси - 1/2 банки (200 г), кукурудза - 1/2 банки (200 г).
Для заправлення: майонез (або сметана), сіль.
Курка по-середземноморськи
— 16 жовтня 2013 —
10 курячих гомілок, 3 свіжих помідори (або у власному соку), 2 цибулини, 3-4 зубки часнику, оливки, зелень, олія для смаження.
Простий американський торт-пиріг
— 16 жовтня 2013 —
Для кошика: 350 г печива типу «Ювілейне», 1 яйце, 60 г м'якого вершкового масла.
Начинка: 400 г згущеного молока, сік 1 лимона, 1 ст. л. крохмалю, 3 жовтки, 100 г нарізаного чорносливу.
Для верху: 250 г вершків 35%, 2 ст. л. цукрової пудри, трохи тертого чорного шоколаду.
Страва, що облагороджує. Готуємо соуси
— 16 жовтня 2013 —
Соуси дають можливість приготувати з одних і тих продуктів страви, різні за виглядом і за смаком. Правильний добір соусів до страв має велике значення, тому що від нього багато в чому залежить смак, зовнішній вигляд і поживність їжі.
1 | ... | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |