Кулінарія

Ескалоп зі свинини

— 23 жовтня 2013 —

Філе свинини, 4 ст. л. несолоного вершкового масла, 3 ст. л. борошна, 2,5 скл. молока, 200 г тертого сиру, сіль і перець - за смаком.


Секрети смачного м'яса

— 23 жовтня 2013 —

.


Як правильно солити їжу під час готування?

— 23 жовтня 2013 —

Найчастіше господарки солять їжу не замислюючись, «на автоматі». Але для того, щоб смак тієї або іншої страви виявився повною мірою, її потрібно солити у певний час.


Фокача з оливками

— 23 жовтня 2013 —

200 г борошна, 4 цибулини, 20-25 оливок, 10 анчоусів, 7-8 зубків молодого часнику, жменя порубаної петрушки, 80 мл маслинової олії, 1 ч. л. цукру, 1/2 ч. ложки сухого чебрецю, 5 г сухих дріжджів, щіпка свіжомеленого чорного перцю, 1/2 ч. л. морської солі.


Ніжна картопляна запіканка з гарбузом

— 23 жовтня 2013 —

Картопля - 3-4 середніх штуки, 1 велика морквина, гарбуз очищений - 250 г, 3 яйця, 250 мл молока, сіль, перець - за смаком, прованські трави.


Шоколадний мус

— 23 жовтня 2013 —

125 г плиткового шоколаду, 75 г вершкового масла, 2 дуже свіжих яєчних жовтки, 3 яєчних білки, 20 г цукрового піску.
Для прикраси: стружка білого шоколаду, какао для посипання, гілочка свіжої м'яти.


Салат «Легкість»

— 16 жовтня 2013 —

Крабові палички - 200 г, пекінська капуста - 200 г, ананаси - 1/2 банки (200 г), кукурудза - 1/2 банки (200 г).
Для заправлення: майонез (або сметана), сіль.


Курка по-середземноморськи

— 16 жовтня 2013 —

10 курячих гомілок, 3 свіжих помідори (або у власному соку), 2 цибулини, 3-4 зубки часнику, оливки, зелень, олія для смаження.


Простий американський торт-пиріг

— 16 жовтня 2013 —

Для кошика: 350 г печива типу «Ювілейне», 1 яйце, 60 г м'якого вершкового масла.
Начинка: 400 г згущеного молока, сік 1 лимона, 1 ст. л. крохмалю, 3 жовтки, 100 г нарізаного чорносливу.
Для верху: 250 г вершків 35%, 2 ст. л. цукрової пудри, трохи тертого чорного шоколаду.


Страва, що облагороджує. Готуємо соуси

— 16 жовтня 2013 —

Соуси дають можливість приготувати з одних і тих продуктів страви, різні за виглядом і за смаком. Правильний добір соусів до страв має велике значення, тому що від нього багато в чому залежить смак, зовнішній вигляд і поживність їжі.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс