Кулінарія
Бразильський шоколадний торт «Brigadeiro»
— 29 жовтня 2014 —
Мабуть, найвідоміший бразильський торт, що представлений практично у всіх місцевих кондитерських, а також дуже популярний у домашній кулінарії, серед звичайних домогосподарок.
Квашення капусти
— 29 жовтня 2014 —
Квашена капуста - це не просто традиційна закуска або компонент багатьох страв на нашому столі, але й природний лікар. Вона містить вітаміни С і К, вітаміни групи В, калій, залізо та багато інших корисних речовин.
Дев'ять незвичайних рецептів картопляного пюре
— 22 жовтня 2014 —
Дев'ять незвичайних рецептів картопляного пюре
Як маринувати часник на зиму
— 22 жовтня 2014 —
Часник маринований - смачна й ароматна закуска, особливо якщо ви любитель чого-небудь гостренького. А ще це прекрасний спосіб зберегти врожай, особливо якщо він був щедрим.
Фаршировані курячі рулетики
— 22 жовтня 2014 —
Відбиваємо куряче філе (у цьому випадку червоне куряче м'ясо), трохи солимо, перчимо.
Салат «Хмарка»
— 22 жовтня 2014 —
Куряче філе - 400 г, яйця - 3 шт., огірки свіжі - 2 шт., яблуко - 1 шт., сир - 150 г, майонез - 300 г, сіль - за смаком, кріп - пучок.
Чебуреки з картоплею і сиром
— 22 жовтня 2014 —
Для тіста: 300 г кефіру, 2 ст. л. сметани, 100 г вершкового масла або маргарину (розтопити), 2 яйця, 1/2 ч. л. солі, 800-900 г борошна.
Начинка: близько 1 кг картоплі, шматочок вершкового масла, 100-150 г твердого сиру, пучок кропу, сіль, перець - за смаком.
Курка стир-фрай з кисло-солодким соусом
— 22 жовтня 2014 —
800 г курячого філе, 2 ст. л. картопляного або кукурудзяного крохмалю, 2 солодких перці, 2 ст. л. дрібно нарубаного імбиру, 1/2 невеликого ананаса (близько 350 г у чистому вигляді).
Для соусу: 2 ст. л. рисового або яблучного оцту, 6 ст. л. соєвого соусу, 1 ст. л. цукру.
Печінка з овочами та вершками
— 15 жовтня 2014 —
Печінка яловича - 600 г, цибуля ріпчаста - 1 головка, морквина - 1 шт., сметана - 3 ст. л., вершки 10% - 100 г, борошно, сушений кріп, сіль, приправи - за смаком.
Лимонний пиріг з меренгою
— 15 жовтня 2014 —
Тісто: 1 3/4 скл. борошна, 125 г вершкового масла, 1/2 ч. л. солі, 1 жовток, 3 ст. л. крижаної води.
Начинка й меренга: 1 скл. цукру, 2 ст. л. борошна, 3 ст. л. крохмалю, 1/4 ч. л. солі, 1 1/2 склянки води, 2 лимони (зняти цедру на дрібній тертці й вичавити сік), 2 ст. л. вершкового масла, 4 яєчних жовтки, 5 яєчних білків, 6 ст. л. цукру.
1 | ... | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | ... | 220 |