Здоров'я

5 доводів на користь відвару кульбаби

— 20 квітня 2017 —

Відвар кульбаби допомагає уникнути підвищення рівня цукру в нічні години у крові та зміцнює імунну систему. У будь-якому разі перед його вживанням рекомендується проконсультуватися у медичного фахівця.


Чим можна заразитися при поцілунку - рейтинг найнебезпечніших захворювань

— 20 квітня 2017 —

Інтернет-портал Indiatimes опублікував топ найпоширеніших захворювань, що передаються при поцілунках. 


Неконтрольовані заняття фізкультурою можуть мати жалюгідні наслідки

— 20 квітня 2017 —

Весна - прекрасна пора року для того, щоб почати тренування. Але для того, щоб не нашкодити, спочатку сходіть до фахівця. 


Вегетаріанство погано впливає на розумові здібності

— 20 квітня 2017 —

Учені знайшли новий привід посперечатися для веганів і м’ясоїдів. Цього разу масла у вогонь підлили експерти в області здорового харчування, які провели великі дослідження і з'ясували, що діти матерів-веганів, вчаться гірше в школі й одержують більш низькі оцінки, чим діти матерів-м’ясоїдів.


Кишкові інфекції у дітей: профілактика та лікування

— 20 квітня 2017 —

За статистикою, кишкові інфекції поширені повсюдно, і ними дуже легко заразитися. А ще принциповим є те, що серед хворих кишковими інфекціями 70 відсотків - діти. Через недостатнє загартування імунітету й відносну незрілість травної системи діти до них підвищено сприйнятливі. До того ж імунітет до кишкової інфекції зазвичай не стійкий, і запросто можна перехворіти повторно. Особливо страждають через кишкові інфекції грудні діти: у них хвороба зазвичай протікає важко. Розібратися із причинами виникнення, можливостями запобігання кишкових інфекцій, методами лікування нам допоможе фахівець - кандидат медичних наук, доцент Тетяна Валерієвна Покровська.


10 правил виходу з посту

— 12 квітня 2017 —

Великий великодній піст найдовший і найсуворіший з усіх православних постів, тому й вихід з нього є стресом для організму. Найголовніше правило, яке варто пам'ятати, - не починайте їсти м'ясну їжу у великій кількості, пам'ятайте, поступово ви спробуєте всі приготовлені святкові частування.


Що лікують пустирником у таблетках

— 12 квітня 2017 —

Стандартний курс прийому пустирника становить одна таблетка на день протягом місяця. Залежно від стану пацієнта лікар може як продовжити, так і скоротити вживання седативного препарату.


Продукти для очищення легенів курця

— 12 квітня 2017 —

Продукти для очищення легенів курця


Ще одне дослідження довело ефективність надвисоких доз вітаміну С при лікуванні раку

— 12 квітня 2017 —

Медики зі США успішно завершили першу фазу клінічних випробувань з лікування раку мозку й легенів за допомогою надвисоких доз вітаміну С, що перевищують денну норму в приблизно тисячу разів, говориться в статті, опублікованій у журналі Cancer Cell.


Стартувала програма «Доступні ліки»

— 12 квітня 2017 —

З 1 квітня в Україні стартувала обіцяна державна програма «Доступні ліки», або реімбурсація, за якою пацієнти зможуть одержати ліки від серцево-судинних захворювань, діабету II типу й бронхіальної астми безкоштовно або з незначною доплатою. Насправді 1 квітня - умовна дата, яка означає, що програма «Доступні ліки» уже в роботі, з аптеками укладаються контракти, а лікарі одержують інструкції.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс