Кулінарія
Курячі котлети з беконом і базиліком
— 25 липня 2012 —
600 г курячого фаршу, 100 г бекону (сирокопчена грудинка), невеликий пучок свіжого базиліку або 1 ч. л. сухого, 1 невелика цибулина, 1 яйце, 2 ст. л. панірувальних сухарів + ще для панірування котлет, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Рецепти смузі: смачно та корисно
— 18 липня 2012 —
Мешканці Лондона й Нью-Йорка постійно кудись поспішають, і саме вони колись придумали пити їжу на ходу. Саме в цих містах вперше були відкриті бари соків і бари супів, а також був винайдений напій, на якому ґрунтується сучасна тенденція. Мова йде про смузі.
Кава з шоколадом і вершками
— 18 липня 2012 —
Кава (чорний міцний) - 1 л, бренді - 150 мл, апельсин - 1 шт., шоколад гіркий - 200 г, вершки (жирність 35%) - 200 мл.
Сир у тісті
— 18 липня 2012 —
Cир - 200 г, яйця курячі - 2 шт., вода - 4 ст. л., борошно - 4 ст. л., масло рослинне - 2 ст. л., сіль, чорний перець.
Шашлик з курячої печінки
— 18 липня 2012 —
Печінка куряча - 500 г, жир курдючний - 150 г, цибуля - 2 шт., гранатовий сік - (з одного граната), коріандр - 1 щіпка, сіль, червоний мелений перець.
Короп запечений у фользі
— 11 липня 2012 —
Короп - 1-1,2 кг; морква - 3 шт.; цибуля ріпчаста - 6 шт.; приправи для риби; масло рослинне, зелень.
Бісквітний абрикосовий пиріг
— 11 липня 2012 —
120 г вершкового масла кімнатної температури, 150 г цукру, 2 яйця, 200 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 1/8 ч. л. солі, 1 ст. л. ванільного цукру, 12-13 абрикосів невеликого розміру, цукрова пудра для посипання.
Куряче філе з сиром і шинкою
— 11 липня 2012 —
4 філе курячих грудок, 4 тонких скибочки шинки, 4 тонких скибочки сиру, пара гілочок петрушки, сіль і перець - за смаком, 100-120 г крекерів або панірувальних сухарів, 2 яйця, 2 ст. л. борошна.
Маринований сир
— 11 липня 2012 —
Шматочок звичайного твердого сиру - 250-300 г; лимон; «Прованські трави» або «Трави італійської кухні» (можна змішати базилік, м'яту, орегано - свіжі або сушені) - велика щіпка суміші; мед - 1 ст. л.; оливкова олія для заливки - приблизно 0,5 склянки (залежить від кількості сиру, можна долити).
Абрикосовий джем
— 4 липня 2012 —
Щоб він мав гарне, жовтогаряче забарвлення, його не треба занадто довго варити. І, взагалі, варити краще невеликими порціями.
1 | ... | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |