Кулінарія

Печиво з шинкою

— 3 квітня 2013 —

Масло або маргарин - 250 г, борошно - 250 г, вода - 1/2 склянки, сіль - 1/4 ч. л., цукор - 1 ч. л., сир твердий - 300 г, шинка - 200 г.


Надзвичайно швидкий чизкейк

— 3 квітня 2013 —

Печиво (здрібнене в крихту) - 1/2 скл. (приблизно 50 г), масло вершкове (розтоплене) - 2 ст. л., крем-сир - 120 г, сметана - 120 г, яйце - 1 шт., цукрова пудра - 60 г, сік апельсиновий - 2 ст. л.


Яку закуску можна зробити з лаваша?

— 3 квітня 2013 —

Тоненький лаваш використовують при сервіровці столу, у нього загортають шматочки шашлику, у ньому готують шаурму. А ще з ним можна приготувати безліч різних закусок.


Повітряні кекси на йогурті з джемом

— 27 березня 2013 —

140 г цукру, 2 ч. л. ванільного цукру, 200 г просіяного борошна, 1 ч. л. питної соди (без гірки) або 1,5 ч. л. розпушувача, 100 мл натурального йогурту, 2 яйця, 140 г вершкового масла, 10 ч. л. ягідного джему, цукрова пудра для прикраси за бажанням.


М'ясо з грибами у сметаному соусі

— 27 березня 2013 —

800 г свинини або яловичини, 2 моркви, 2 середні цибулини, 300 г печериць, 200 г сметани, сіль і перець - за смаком.


Смажений сир у паніруванні

— 27 березня 2013 —

Твердий сир, панірувальні сухарі, яйця, борошно, рослинна олія.


Смажене молоко. Іспанський десерт

— 20 березня 2013 —

6 курячих яєць, 60 г кукурудзяного борошна, 60 г борошна, 120 г цукру, 1 ч. л. ванілі, 0,5 л молока, 1 ч. л. кориці, 100 г цукрової пудри,  шматочок масла.


Керезет - угорський крем для сендвічів

— 20 березня 2013 —

500 г сиру, велика цибулина, пучок зеленої цибулі, сіль, 2-3 cт. л. червоної паприки, 1 ч. л. кмину, цілого або меленого, 50-100 г масла вершкового, 2-3 ст. л. сметани (за смаком) або йогурт, для пекучості, якщо хто любить, - трохи чилі.  


Тефтельки з гречкою у вершковому соусі

— 20 березня 2013 —

Грудка куряча (індички) - 900 г, гречана крупа - 120 г (суха), цибуля ріпчаста - 2 шт. (маленька), часник - 3 зубочки, зелень кропу або петрушки - у фарш і в соус, сир плавлений - 2 шт., сметана 10% - 120 г, яйце - 1 шт., вершки 20% - 50 мл, сіль, перець - за смаком, олія рослинна.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс