Кулінарія
Холодні літні супи: топ 5 рецептів
— 5 червня 2013 —
У спекотну пору року на зміну гарячим наваристим супам приходять легкі прохолодні холодники, буряківники і гаспачо. Холодні супи - кращий засіб від літньої спеки.
Вершкова лазанья з цукіні
— 29 травня 2013 —
2 середніх цукіні, нарізати смужками, 1 коробка листів для лазаньї, вершкове масло - 3,5 ст. л., борошно - 3,5 ст. л., молоко - 2 скл., рикотта (або м'який сир) - 150 г, пучок базиліку, тертий сир пармезан, сіль і перець.
Курячі ніжки в соусі барбекю
— 29 травня 2013 —
Курячі ніжки - 10 шт., кетчуп - 3 ст. л., гірчиця - 2 ст. л., мед - 1 ст. л., соєвий соус - 2 ст. л., бальзамічний оцет - 2 ст. л., часник - 1 зубок, прованські трави - 0,5 ч. л., перець червоний, мелений - 0,25 ч. л.
Нутела в домашніх умовах
— 29 травня 2013 —
Молоко - 4 склянки, ядра лісових горіхів (арахіс або волоські) - 3-4 ст. л., сахар-пісок - 4 скл., борошно пшеничне - 4 ст. л., темний какао-порошок - 6 ст. л., масло вершкове - 1 пачка, сіль - половинка чайної ложки.
Спеції - що до чого підходить
— 29 травня 2013 —
Щоб ваша страва вийшла смачною і ароматною, потрібно знати, які саме пряності підходять до певних страв.
Як засолити скумбрію
— 29 травня 2013 —
Скумбрія - морська рибка, цінна своїм найніжнішим м'ясом. Солона скумбрія продається в магазинах, однак, набагато приємніше їсти рибу, приготовлену своїми руками в домашніх умовах.
Домашній крем-сир
— 22 травня 2013 —
500 г ряжанки, 500 г кефіру, 250 г сметани, 0,5-1 ч. л. солі (залежно від бажаного смаку).
Салат з курки з огірками та горіхами
— 22 травня 2013 —
200 г вареної курки, 2 солоних огірки, 1 свіжий огірок, 2 яйця, 50 г волоських горіхів, кілька пір'їн зеленої цибулі, 150 г маринованих грибів;
заправлення: 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка гірчиці, сіль, перець - за смаком.
Кекс на згущеному молоці
— 22 травня 2013 —
120 г борошна, 4 яйця, 380 г згущенки (банка), 50 г вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, 1 пакетик ванільного цукру (за бажанням).
Дев'ять рецептів картопляного пюре
— 22 травня 2013 —
Щоб пюре вийшло смачним, потрібно дотримуватися кількох правил.
1 | ... | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |