Кулінарія

Холодні літні супи: топ 5 рецептів

— 5 червня 2013 —

У спекотну пору року на зміну гарячим наваристим супам приходять легкі прохолодні холодники, буряківники і гаспачо. Холодні супи - кращий засіб від літньої спеки.


Вершкова лазанья з цукіні

— 29 травня 2013 —

2 середніх цукіні, нарізати смужками, 1 коробка листів для лазаньї, вершкове масло - 3,5 ст. л., борошно - 3,5 ст. л., молоко - 2 скл., рикотта (або м'який сир) - 150 г, пучок базиліку, тертий сир пармезан, сіль і перець.


Курячі ніжки в соусі барбекю

— 29 травня 2013 —

Курячі ніжки - 10 шт., кетчуп - 3 ст. л., гірчиця - 2 ст. л., мед - 1 ст. л., соєвий соус - 2 ст. л., бальзамічний оцет - 2 ст. л., часник - 1 зубок, прованські трави - 0,5 ч. л., перець червоний, мелений - 0,25 ч. л.


Нутела в домашніх умовах

— 29 травня 2013 —

Молоко - 4 склянки, ядра лісових горіхів (арахіс або волоські) - 3-4 ст. л., сахар-пісок - 4 скл., борошно пшеничне - 4 ст. л., темний какао-порошок - 6 ст. л., масло вершкове - 1 пачка, сіль - половинка чайної ложки. 


Спеції - що до чого підходить

— 29 травня 2013 —

Щоб ваша страва вийшла смачною і ароматною, потрібно знати, які саме пряності підходять до певних страв.


Як засолити скумбрію

— 29 травня 2013 —

Скумбрія - морська рибка, цінна своїм найніжнішим м'ясом. Солона скумбрія продається в магазинах, однак, набагато приємніше їсти рибу, приготовлену своїми руками в домашніх умовах.


Домашній крем-сир

— 22 травня 2013 —

500 г ряжанки, 500 г кефіру, 250 г сметани, 0,5-1 ч. л. солі (залежно від бажаного смаку).


Салат з курки з огірками та горіхами

— 22 травня 2013 —

200 г вареної курки, 2 солоних огірки, 1 свіжий огірок, 2 яйця, 50 г волоських горіхів, кілька пір'їн зеленої цибулі, 150 г маринованих грибів;
заправлення: 4 ст. ложки сметани, 1 ч. ложка гірчиці, сіль, перець - за смаком.


Кекс на згущеному молоці

— 22 травня 2013 —

120 г борошна, 4 яйця, 380 г згущенки (банка), 50 г вершкового масла, 1 ч. л. розпушувача, 1 пакетик ванільного цукру (за бажанням).


Дев'ять рецептів картопляного пюре

— 22 травня 2013 —

Щоб пюре вийшло смачним, потрібно дотримуватися кількох правил.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс