Кулінарія
Курка з броколі і морквою, тушкована у вершках
— 26 листопада 2014 —
300 г курячого філе, 200 г замороженої капусти броколі, 120 г моркви, 1 ст. ложка вершкового сиру, 1 ст. ложка соєвого соусу, 1 ст. ложка бальзамічного оцту, 1 зубок часнику, 120 г вершків 10% жирності, італійські трави, сіль і перець за смаком.
Як незвичайно приготувати картоплю
— 26 листопада 2014 —
Картопляні страви увійшли в раціон європейських народів порівняно недавно. Тільки після відкриття Колумбом Америки картопля разом з томатами та кукурудзою потрапила на європейські ринки. Перші записані рецепти з'явилися лише в 1604 році в кулінарній книзі, що належить перу Ланселота де Касто, кухаря князів-єпископів Льєжа.
Сирні пончики
— 19 листопада 2014 —
250 г сиру, 3 яйця, 8 ст. ложок борошна, 3 ст. ложки цукру, 1/2 ч. ложки соди, 1/2 ч. ложки солі, цукрова пудра з ваніллю, рослинна рафінована олія без запаху.
Японський картопляний суп-пюре
— 19 листопада 2014 —
500 г картоплі, 500 г м'ясного бульйону, 2 ст. ложки соєвого соусу, 100 г сметани, 100 г вершків, 50 г верш. масла, сіль і перець, 300 г білого хліба.
Мексиканський квасолевий суп
— 19 листопада 2014 —
175 г червоної квасолі, 1,25 л води, 1 цибулина, 175 г моркви, 2 зубки часнику, зовсім трохи перцю чилі, 2 помідори, 1 л овочевого бульйону, 2 стебла селери, 1 ст. ложка рубаної петрушки або коріандру, сіль і перець за смаком.
Вірменський суп кололак
— 19 листопада 2014 —
300 г яловичини з кістками, 2 ст. ложки рису, 2 ст. ложки пшеничної крупи, 1 цибулина, 2 картоплини, 1 куряче яйце, 1 ст. ложка томатної пасти, 1 ст. ложка росл. олії, 2 лаврових листи, пучок петрушки, 5 шт. перцю горошком, сіль і паприка за смаком.
Як насправді готують м'ясо по-французьки
— 19 листопада 2014 —
Любите м'ясо по-французьки і часто готуєте його для родини? Тим часом страва з непривабливим зовнішнім виглядом і сумнівними живильними властивостями не має нічого спільного із французькою кухнею. Це така ж «французька» страва, як сучасний салат олів'є.
Картопляні зрази з грибами
— 12 листопада 2014 —
Для картопляного тіста: 5-7 середніх картоплин, 1 яйце, сіль, мелений чорний перець - за смаком, 4 ст. л. борошна + на обвалювання.
Для грибної начинки: 150 г свіжих печериць, 1 невелика цибулинка, сіль, перець - за смаком.
Соняшникова олія для обсмажування.
Печеня з гарбузом
— 12 листопада 2014 —
Свинина - 0,5 кг, цілий маленький гарбуз або половина середнього, морквина - 1 шт., цибуля ріпчаста - 1 шт., сіль - за смаком, перець мелений чорний - 1/2 ч. л., олія соняшникова, зелень петрушки, кропу, 2-3 скл. води.
Лазанья: секрети готування
— 12 листопада 2014 —
Лазанья - італійська страва, популярна в усьому світі, що готується з листів тіста, перекладених начинкою, политих соусом і посипаних сиром. Існує багато різноманітних варіантів готування лазаньї. Начинкою для лазаньї може бути як м'ясний фарш, так і різні ковбасні вироби, овочі, морепродукти та навіть фрукти і ягоди (для готування солодких варіантів).
1 | ... | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | ... | 220 |