Кулінарія
Часниково-розмаринова олія
— 21 листопада 2012 —
330 мл маслинової олії, 3 головки часнику + 6 зубочків для прикраси, 3-4 гілочки розмарину + 2 для прикраси, 10 г суміші перцю горошком.
Пиріг з осінніми фруктами
— 14 листопада 2012 —
70 г мигдалю, 180 г цукру, 1 ч. л. меленої кориці, 120 г вершкового масла кімнатної температури, 3 яйця, 1 ч. л. ванільного цукру, 1 ст. л. амаретто або 1 ч. л. мигдального екстракту (якщо немає - можна не використовувати), 150 г борошна, 1 ч. л. розпушувача, 1/4 ч. л. солі, 2 середніх кислих яблука, 2 невеликі груші, невелика жменя винограду, сік половини лимона.
М'ясо з яблуками
— 14 листопада 2012 —
Корейка свиняча - 2 скиби, яблуко велике та соковите - 1 шт., 1 цибулина, 1 ч. л. гірчиці, чебрець, суміш білого, червоного та чорного перцю, пастернаку, сушеного часнику і паприки, сіль.
Суп-пюре: кілька швидких рецептів
— 14 листопада 2012 —
Суп-пюре - це густий суп, приготовлений з протертих овочів, круп, м'яса, птаха або риби. Ця страва одночасно дієтична і дуже смачна: навіть якщо ви не любите перше, від супу-пюре навряд чи відмовитеся.
Оладки осінні
— 7 листопада 2012 —
1/3 невеликого качана капусти, 2 середніх моркви, 1 велика цибулина, 1 болгарський перець, 3 яйця, 2 ст. л. крохмалю, зелена цибуля, рослинна олія, сіль, перець - за смаком.
Курка в гірчиці
— 7 листопада 2012 —
2 курячих стегенця, 1ст. л. негострої гірчиці, 1 зубочок часнику, 1 помідор, 1 цибулина, перець горошком, сіль, рослинна олія.
Тут сирний дух, тут сиром пахне
— 7 листопада 2012 —
Дуже часто в кулінарних рецептах можна зустріти такі італійські сири, як моцарелла, рикотта, маскарпоне. Останнім часом вони з'явилися на поличках наших магазинів, але їхня ціна не завжди є доступною. Давайте спробуємо приготувати ці популярні сири в домашніх умовах. Тим більше, що це не так вже і складно.
Куряча пастрома з паприкою та медом
— 31 жовтня 2012 —
1 куряча грудка, 1 ст. л. солодкої паприки, 1/4 ч. л. мускатного горіха, 2 ст. л. маслинової олії, 1 ч. л. роздавленого часнику, 1 ч. л. меду, сіль.
Заготівка з перцю для салатів
— 31 жовтня 2012 —
Два болгарських перці, 2 дес. л. білого винного оцту, 2 дес. л. маслинової олії, сіль, перець, сухий базилік або майоран (0,5 ч. л.).
Токань (яловичина, тушкована по-угорськи)
— 31 жовтня 2012 —
Це дуже смачний варіант тушкованого м'яса. Яловичина виходить дуже м'якою, ніжною та ароматною. Страва дуже проста у готуванні.
1 | ... | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |