Кулінарія
Соте з курчати по-португальськи
— 13 лютого 2013 —
8 курячих стегон без шкіри та кісток, 1 велика цибулина, 350 г печериць, 2 банки по 400 г томатів у власному соку, 300 мл білого сухого вина, сіль за смаком, 1/2 ч. л. сухого базиліку, 1 зубочок часнику, свіжа нарубана зелень.
Суп із плавлених сирків
— 13 лютого 2013 —
Плавлені сирки - 2 шт., копчений окорочок - 1 шт., морквина середня - 1 шт., картопля - 2-3 шт., рослинна олія для обсмаження морквини, сіль - за смаком, цибуля.
Смачна сирна запіканка
— 13 лютого 2013 —
500 г сиру, 3 яйця (розділити жовтки та білки), 5 ст. л. манної крупи, 3 ст. л. цукру, 1 ч. л. ванільної есенції, 1 ст. л. розпушувача, ізюм або сушена журавлина - за смаком.
Пироги, які не черствіють
— 13 лютого 2013 —
З цим тістом упорається навіть починаюча господарка. Для таких пирогів, що не черствіють, готується особливе заварне дріжджове тісто.
Як правильно заморожувати і розморожувати м'ясо
— 13 лютого 2013 —
Якщо м'ясо потрібно заморозити, як його правильно підготувати?
Рибно-картопляні котлетки
— 6 лютого 2013 —
500 г філе тріски, 500 г картоплі, 1 дрібно нарізана цибулина, 2 зубочки часнику, дрібно нарізаного, 1 ст. л. нарізаної петрушки, 3 яйця, лимон для сервіровки.
Медово-апельсинові тістечка
— 6 лютого 2013 —
Тісто: вершкове масло - 70-80 г, яйця - 1 шт., мед - 2 ст. л., борошно - 2,5 скл., цукор - 1 ст. л., сметана - 1 ст. л., ванільний цукор - 8-10 г, розпушувач - 2 ч. л.;
Хрусткі курячі ніжки
— 6 лютого 2013 —
Курячі ніжки - 5 шт., яйце - 1 шт., кетчуп - 1 ст. л., панірувальні сухарі - 75 г, арахіс (тертий) - 100 г, сіль - 0,5 ч. л., спеції для курки, рослинна олія - 60 мл.
Картопля для святкового столу
— 6 лютого 2013 —
Картопля - досить дорогоцінний подарунок, привезений не так вже і давно з Америки в Європу. Цей овоч іноді рятував багато країн від голоду. Не даремно у нас його називають другим хлібом. Страви з картоплі популярні в усьому світі. Їхні прості рецепти відомі нам з висловлення одного з героїв кінофільму «Дівчата»: «Картопля буває смажена, варена та пюре». Ми ж з вами будемо готувати страви з неї трохи складніші, так, щоб ними було не соромно почастувати запрошених гостей.
Галушки із грибами
— 30 січня 2013 —
1 кг очищеної картоплі, 800 мл молока, 500 г нашаткованих печериць, 3 ст. л. нашаткованої зелені петрушки, сіль - за смаком.
1 | ... | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |