Кулінарія

Запіканка з куркою, картоплею, печерицями, помідорами і сиром

— 11 вересня 2013 —

Картопля - 3-4 бульби, печериці - 200-300 г, куряче філе - 500 г, часник, сметана, помідори.


Італійський салат

— 11 вересня 2013 —

Шинка - 300 г, пoмідopи - 2 шт., пеpець бoлгapcький - 2 шт., мaкapoни - 400 г, кукуpудзa кoнcеpвoвaнa - 300 г, сиp - 200 г, мaйoнез – за смаком.


Листковий яблучний пиріг

— 11 вересня 2013 —

Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани (або 3 ст. л. жирних вершків), 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру (або трохи менше), 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра для прикраси.


Аджика на будь-який смак

— 11 вересня 2013 —

Грузинська, вірменська, по-київськи, з помідорів і перцю, червона та зелена - на будь-який смак! Пропонуємо вам рецепти  приготування аджики в домашніх умовах.


Круасани класичні

— 10 вересня 2013 —

Борошно пшеничне - 230 г; свіжі дріжджі - 15 г; сіль - 1/2 ч. л.; цукор - 1 ст. л.; вершкове масло - 110 г; молоко - 3 ст. л.; додатково: борошно - 3-4 ст. л.  


Чизкейки з білим шоколадом і журавлиною

— 10 вересня 2013 —

Дуже вдалі тістечка - сирні міні-чизкейки. Журавлину можна замінити на іншу кислу ягоду - брусницю, смородину.


Тріска тушкована в томатному соусі

— 4 вересня 2013 —

700 г філе тріски, 2 великі цибулини, 2-3 морквини, 2-3 ст. л. томатної пасти, 2 ст. л. борошна (без гірки), сіль, мелений чорний перець, 1 лавровий лист, 2-3 зубки часнику.


Паелья з куркою

— 4 вересня 2013 —

Паелья- національна іспанська страва з рису, підфарбованого шафраном, з додаванням маслинової олії. Існує безліч рецептів готування паельї. Самі іспанці стверджують, що їх понад триста. Класична паелья, крім рису, містить у собі різні види риби і морепродуктів, курку, біле вино, зелень і спеції. 


Crazy cake - божевільний пиріг

— 4 вересня 2013 —

Своїми коріннями цей рецепт іде до американської депресії 30 років. Продукти тоді були дефіцитом, але господарки умудрялися готувати шедеври...


Диво-перець

— 4 вересня 2013 —

Цей досить знайомий нам овоч є цінним як вітамінна рослина. Наприклад, тільки ягоди шипшини та чорної смородини можуть за вмістом вітаміну С зрівнятися зі стиглим солодким перцем. А скільки смачних, корисних заготівель із солодкого перцю можна приготувати на зиму! 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс