Кулінарія
Запіканка з куркою, картоплею, печерицями, помідорами і сиром
— 11 вересня 2013 —
Картопля - 3-4 бульби, печериці - 200-300 г, куряче філе - 500 г, часник, сметана, помідори.
Італійський салат
— 11 вересня 2013 —
Шинка - 300 г, пoмідopи - 2 шт., пеpець бoлгapcький - 2 шт., мaкapoни - 400 г, кукуpудзa кoнcеpвoвaнa - 300 г, сиp - 200 г, мaйoнез – за смаком.
Листковий яблучний пиріг
— 11 вересня 2013 —
Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани (або 3 ст. л. жирних вершків), 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру (або трохи менше), 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра для прикраси.
Аджика на будь-який смак
— 11 вересня 2013 —
Грузинська, вірменська, по-київськи, з помідорів і перцю, червона та зелена - на будь-який смак! Пропонуємо вам рецепти приготування аджики в домашніх умовах.
Круасани класичні
— 10 вересня 2013 —
Борошно пшеничне - 230 г; свіжі дріжджі - 15 г; сіль - 1/2 ч. л.; цукор - 1 ст. л.; вершкове масло - 110 г; молоко - 3 ст. л.; додатково: борошно - 3-4 ст. л.
Чизкейки з білим шоколадом і журавлиною
— 10 вересня 2013 —
Дуже вдалі тістечка - сирні міні-чизкейки. Журавлину можна замінити на іншу кислу ягоду - брусницю, смородину.
Тріска тушкована в томатному соусі
— 4 вересня 2013 —
700 г філе тріски, 2 великі цибулини, 2-3 морквини, 2-3 ст. л. томатної пасти, 2 ст. л. борошна (без гірки), сіль, мелений чорний перець, 1 лавровий лист, 2-3 зубки часнику.
Паелья з куркою
— 4 вересня 2013 —
Паелья- національна іспанська страва з рису, підфарбованого шафраном, з додаванням маслинової олії. Існує безліч рецептів готування паельї. Самі іспанці стверджують, що їх понад триста. Класична паелья, крім рису, містить у собі різні види риби і морепродуктів, курку, біле вино, зелень і спеції.
Crazy cake - божевільний пиріг
— 4 вересня 2013 —
Своїми коріннями цей рецепт іде до американської депресії 30 років. Продукти тоді були дефіцитом, але господарки умудрялися готувати шедеври...
Диво-перець
— 4 вересня 2013 —
Цей досить знайомий нам овоч є цінним як вітамінна рослина. Наприклад, тільки ягоди шипшини та чорної смородини можуть за вмістом вітаміну С зрівнятися зі стиглим солодким перцем. А скільки смачних, корисних заготівель із солодкого перцю можна приготувати на зиму!
1 | ... | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |