Кулінарія
Парові рулети з м'ясом
— 19 вересня 2012 —
Тісто: гарбузове пюре - 200 г, масло вершкове - 15 г, рослинна олія - 1 ст. ложка, сіль - 1/2 ч. л., цукор - 1 ст. л., дріжджі свіжі - 6 г, вода - 30 мл, борошно - 300 г;
Відбивні з баклажаном і сиром
— 19 вересня 2012 —
300 г м'яса для відбивних, 1 баклажан, 2 ст. л. майонезу, 50 г сиру твердого, 2-3 шт. свіжих помідорів, рослинна олія, зелень для прикраси, сіль, перець - за смаком.
Топ-5 сметанних соусів
— 12 вересня 2012 —
Людям подобається те, що не завжди є корисним. І серед цих смачних шкідливостей - майонез. Але замінити його зовсім не проблема, якщо ви знаєте кілька рецептів сметанних соусів. Пропонуємо 5 простих і смачних рецептів сметанного соусу.
Запечена тріска з овочами
— 12 вересня 2012 —
Риба (філе) - 2 шт., помідори - 1 шт., болгарський перець - 2 шт., ріпчаста цибуля - 2 шт., часник - 2 зубочки, кольрабі - 1 шт., маслинова олія.
Дип з печеного перцю і волоських горіхів
— 12 вересня 2012 —
3 червоних солодких перці, 4 ст. л. панірувальних сухарів гарної якості, 1 зубочок часнику, 120 г волоських горіхів, 3/4 ч. л. меленої зіри, 1,5 ч. л. меленої солодкої паприки, 1 ст. л. бальзамічного оцту, 2 ст. л. лимонного соку, 2 ч. л. маслинової олії, сіль і мелений чорний перець - за смаком.
Стейки зі свинини з апельсиново-гірчичним соусом
— 12 вересня 2012 —
2 стейки зі свинячої шиї, (по 250-300 г), 150 мл апельсинового соку, 1 ст. л. меду, 1 ст. л. зернистої гірчиці, цедра 1 апельсина, сіль - за смаком.
Десерт «Райське яблуко»
— 5 вересня 2012 —
Готове листкове тісто, яблука, цукор, ванілін, кориця, морозиво, шоколад - за смаком.
Яблучно-карамельний «курд»
— 5 вересня 2012 —
У розпал яблучного сезону можна приготувати найсмачніший яблучний крем. Смак десерту - яблучно-карамельний, з легкою кислинкою, він прекрасно підходить до млинчиків, оладків, морозива або буде начинкою в пиріжках, пончиках, булочках.
Як зробити йогурт вдома
— 5 вересня 2012 —
Йогурт - корисний кисломолочний продукт, що містить молочні бактерії, які при потраплянні у кишечник виселяють «поганих» побратимів, поліпшують обмін речовин і регулюють роботу печінки.
Карасі в сметані
— 5 вересня 2012 —
1 кг невеликих карасів, 1 цибулина, сік 1/2 лимона, рослинна олія, 1 скл. сметани, 1/2 скл. вершків 22%, сіль, чорний перець.
1 | ... | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |