Кулінарія
Торт «Сент-Оноре» з лимонним кремом
— 20 березня 2013 —
Для піскового коржа: 150 г борошна, 2 ст. л. цукру, щіпка солі, 90 г холодного вершкового масла, 1 ст. л. білого вина або води.
Рублений біфштекс із зеленим соусом
— 13 березня 2013 —
1 середня цибулина, 4 ст. л. вершкового масла, 800 г яловичого фаршу, сіль і перець - за смаком, 1/4 ч. л. сухого чебрецю, 1 яйце, 2-3 ст. л. борошна.
Каліфорнійський салат
— 13 березня 2013 —
Відварене куряче м'ясо - 1 філе грудки, апельсин - 1 шт., зелена цибуля - кілька пір'їн, ізюм, волоські горіхи - по жменці, майонез.
Закуска з фети
— 13 березня 2013 —
200 г м'якої фети, 2 зубочки часнику, 1-2 ст. л. дрібно нарубаного свіжого чебрецю й орегано, 1 ст. л. білих мелених сухарів, 2 ст. л. дрібно натертого пармезану, 40-50 г маслинової олії, жменя листочків базиліку.
Мариновані курячі ніжки з вершковим соусом
— 13 березня 2013 —
Курячі ніжки - 8 шт., сік половини лимона, майонез - 100 г, 2 часточки часнику (видавити), 1 ст. л. меду, сіль, перець.
Як не знеструмити організм у дні Великого посту
— 13 березня 2013 —
18 березня у православних християн починається суворий піст, під час якого вони обмежують себе в багатьох продуктах і ретельно моляться. Дуже важливо, щоб під час посту людина дотримувалася не тільки посту тілесного, не тільки утримання від їжі, але й утримання від деяких вчинків духовного життя - гніву, дуже буйних розваг.
Галушки картопляні з піджаркою
— 6 березня 2013 —
Борошно - 2 склянки, картопля сира - 5 шт., яйце - 1 шт., вода або молоко - 1/3 склянки, сметана - 1 ст. л., зелень - петрушка/кріп, чорний перець, сіль, часник - 1 зубочок.
Східні пиріжки з сиром фета
— 6 березня 2013 —
Тісто: масло вершкове - 100 г, кефір - 1 склянка (200 мл), яйце (білок) - 1 шт., борошно - 2,5-3 скл., розпушувач для тіста - 1 ч. л., сіль - щіпка.
Сирні кульки
— 6 березня 2013 —
Яйце - 1 шт., цукор - 100 г, сир - 200 г, борошно, рослинна олія, сода, оцет, сіль.
Як краще пекти млинці? Прості правила смачних млинців
— 6 березня 2013 —
Здавалося б, у готуванні млинців немає нічого складного. Але потрібно знати кілька секретів, які допоможуть зробити цю страву по-справжньому смачною.
1 | ... | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | 206 | 207 | 208 | 209 | 210 | 211 | 212 | 213 | 214 | 215 | 216 | 217 | 218 | 219 | 220 |