Кулінарія

Як приготувати смачні та соковиті котлети. Молодій хазяйці на замітку

— 9 березня 2019 —

Щоб котлети вийшли смачними, ароматними і соковитими, існує багато різних хитрощів. Сьогодні ми поділимося деякими з них.


Тонкі млинці на молоці

— 9 березня 2019 —

Молоко - 500 мл; яйця - 3 шт.; борошно - 200 г; масло вершкове (або рослинна олія) - 30 г (2 ст. л.); цукор - 30 г (2 ст. л.); сіль 2-3 г (1/2 ч. л.).


Яловичина, тушкована в казані

— 25 лютого 2019 —

Яловичина (м’якоть) - 1,2-1,5 кг, оливкова олія - 2 ст. л., сіль, спеції - за смаком, цибуля - 2 шт., часник - 4 зубчика, червоне вино - 0,5 ст., лавровий лист - 1 шт., морква - 2-3 шт.


Конвертики із сиром, шинкою й шпинатом

— 25 лютого 2019 —

Листкове тісто - 1 лист, вершкове масло - 15 г, борошно - 1 ст. л., тепле молоко - 120 мл, шинка - 100 г, шпинат - 220 г, твердий сир - 60 г, сіль, перець - за смаком.


Морквяні котлети із сиром

— 25 лютого 2019 —

300 г моркви; 100 г твердого сиру; 1 куряче яйце; 1 голівка цибулі; 20 г манної крупи; 40 г сухарів для панірування; 70 мл рафінованої олії; 2 зубчика часнику; дрібка солі й перцю.


По-справжньому смачні пончики

— 25 лютого 2019 —

Пончики - це вироби з тіста, обсмажені в олії. Готують пончики з начинкою або без неї. Начинкою може слугувати варення, джем, повидло, згущене молоко й ін. Пончики, рецепт яких досить простий, мають форму бублика або круглу форму без отвору, їх ще називають пампушками.


Печена картопля з м’ясною начинкою​

— 18 лютого 2019 —

Відварена яловичина - 200 г, картопля (дуже велика) - 2 шт., цибуля зелена - 1 шт., рослинна олія - 1 ч. л., сметана - 2 ст. л., сіль, соус для барбекю (+ 2 ст. л.) - 1/4 ст., сир чеддер - 50 г.


Англійський пастуший пиріг

— 18 лютого 2019 —

Картопля - 500 г, кориця мелена - 1/2 ч. л., цибуля (середня) - 1 шт., масло вершкове - 3 ст. л., молоко або вершки - 200 мл, морква - 2 шт., борошно - 1 ст. л., м’ясний бульйон - 300 мл, м’ясний фарш (яловичий) - 500 г, оливкова олія - 1 ст. л., паприка - 2 щіпки, сир чеддер - 100 г, чабрець - 2 ч. л., томатна паста - 1 ст. л.


Королівська ватрушка

— 18 лютого 2019 —

Для тіста: борошно - 3 ст., масло вершкове або маргарин - 200 г, цукор - 1 ст., сіль - 1/2 ч. л., сода - 1/2 ч. л. 
Для начинки: сир кисломолочний - 500 г, яйця - 4 шт., цукор - 1 ст., ванілін - на кінчику ножа.


Різноманітні рецепти приготування форшмаку

— 18 лютого 2019 —

Таке аристократичне слово «Форшмак» на німецькій означає всього лише «закуска». Спочатку в основу цього блюда входив і сир, і м’ясо (курка або свинина), і гриби, а подавалося воно гарячим. У наших широтах воно трансформувалося в холодну страву із солоного оселедця.



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс