Кулінарія
Листковий яблучний пиріг
— 25 березня 2015 —
Для тіста: 1 яйце, 1 скл. борошна, 2 ст. л. сметани, 1/3 ч. л. солі, 1 ст. л. розтопленого вершкового масла.
Для начинки: 6-8 середніх твердих яблук, 1 скл. цукру, 100 г розтопленого вершкового масла, цукрова пудра для прикраси.
Цибульні кільця в пивному клярі
— 25 березня 2015 —
1 дуже велика цибулина (або 2-3 середніх), 2 ст. л. борошна.
Для пивного кляра: 150 г борошна, 1/3 ч. л. гранульованого сухого часнику (за наявністю і бажанням - з ним смачніше), 1/2 ч. л. солі, 1/2 ч. л. чорного меленого перцю, 1 ч. л. розпушувача, 250 мл світлого пива.
Рибний пиріг
— 25 березня 2015 —
Для пісного тіста: борошно - 1 кг, цукор - 3 ст. л., сухі дріжджі - 10 г, вода - 2 скл., соняшникова олія - 3 ст. л., сіль - 1 ч. л.
Для начинки: рибне філе - 0,5 кг, картопля- 0,5 кг, цибуля ріпчаста - 0,5 кг, сіль, перець, рослинна олія.
Найсоковитіший ростбіф повільного готування
— 25 березня 2015 —
У готуванні цього ростбіфа все так просто і його так важко зіпсувати. Дуже гарна ця техніка готування для молодих господарок, не досвідчених у роботі з м'ясом.
Запечена картопля у крупній солі
— 19 березня 2015 —
Картопля - 250 г, яєчний білок - 1 шт., сіль крупна - 1/2 склянки, перець і ароматні трави - за смаком.
Найледачіші голубці
— 19 березня 2015 —
1 середня цибулина, 1 середня морквина, 2 ст. л. томатної пасти, 800 г м'ясного фаршу, невеликий качанчик капусти, 2 зубки часнику, 100 г сухого рису, 250 мл томатного соку, сіль і цукор - за смаком.
Сирні рогалики із джемом
— 19 березня 2015 —
Яйце - 1 шт., цукор - 100 г, сир - 250 г, розпушувач - 8 г, олія рослинна - 100 г, борошно - 300- 350 г, джем для начинки, жовток для змазування.
Смажені гриби з часником і лимонним соком
— 19 березня 2015 —
Печериці свіжі - 680 г, олія маслинова - 3 ст. л., часник - 4 зубки, перець червоний пластівцями - щіпка, вода - 1/2 скл., цибуля зелена із цибулиною - 3 шт., петрушка рубана - 1 ст. л., сіль крупна - за смаком, сік лимонний - 2 ст. л., перець чорний свіжомелений – за смаком.
Швидкі десерти з мікрохвильовки
— 19 березня 2015 —
Напевно ви чули про новий кулінарний тренд - десерти в кружках. З кожним днем усе більше людей у світі віддають перевагу саме цим ласощам. Усе просто: такі десерти виходять дуже смачними, а приготувати їх зможе кожний. Адже, у середньому, щоб зробити такий кулінарний шедевр, буде потрібно не більше двох хвилин!
1 | ... | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 | 198 | 199 | 200 | 201 | 202 | 203 | 204 | 205 | ... | 220 |