Кулінарія
Як правильно заварювати чай
— 6 листопада 2015 —
Усі вміють заварювати чай. Але багато хто не враховує важливих деталей, від яких дуже залежить смак.
Куряче філе з часником і сиром
— 5 листопада 2015 —
Філе - 350-400 г; сметана - 2 ст. л.; сир твердий (тертий) - 1,5 ст. л.; петрушка - 0,5 пучка; часник - 1 зубок; олія маслинова або рослинна (рафінована) - 3-4 ст. л.; сіль, перець - за смаком.
Яловичина «Веллінгтон»
— 5 листопада 2015 —
Яловичина (товстий край) - близько 1 кг; сушені лісові гриби - 100 г; кедрові горіхи - 30 г; сиров’ялена шинка - близько 10 скибочок; листкове тісто (готове) - 1 упаковка (500 г); гірчиця (не гостра) - 2 ст. л.; яйце (жовток) - 1 шт.; рослинна олія для смаження; сіль, мелений чорний перець - за смаком.
Тефтельки у вершково-грибному соусі
— 5 листопада 2015 —
Яйце - 1 шт., цибуля ріпчаста (1 шт. у фарш, 1 шт. у соус) - 2 шт., гриби (будь-які) - 200 г, перець чорний, сіль, рис - 200 г, олія рослинна - 4 ст. л., фарш м'ясний - 500 г, сир твердий - 50 г, вершки (жирність 10-20%) - 200 мл.
Паштет – просте готування і по-справжньому витончений смак
— 5 листопада 2015 —
Паштет довгий час вважався справжнім делікатесом, і їли його тільки аристократи. З тих пір, як його стали робити в промислових масштабах, ситуація змінилася. Однак і сьогодні можна скуштувати вишуканий аристократичний варіант паштету, якщо приготувати його в домашніх умовах. Спробуйте і відчуєте різницю.
Чай з обліпихи
— 29 жовтня 2015 —
З обліпихи можна робити варення, вичавлювати сік, а можна заварювати корисний обліпиховий чай.
Картопляна гармошка з розмарином
— 29 жовтня 2015 —
5 рівних картоплин середніх розмірів, 4-5 ст. л. маслинової олії, 1 ст. л. вершкового масла, 8 часточок часнику, 5-6 гілочок розмарину, сіль, перець - за смаком.
Гарбузові оладки
— 29 жовтня 2015 —
Гарбуз очищений - 0,5 кг, борошно пшеничне - 1 скл., сіль - 0,5 ст. л., спеції: каррі, асафетида - по 0,5 ч. л., олія рослинна (для смаження).
Красуня гречка прямо з пічки!
— 29 жовтня 2015 —
З цією крупою ми знайомі з самого дитинства. Малята уплітають гречану кашу за сніданком, запиваючи молоком, для дорослих гречка є улюбленим гарніром до м'яса або риби. Гречану кашу їдять з маслом, соєвим соусом, томатною пастою, зеленим горошком... У кожного свої рецепти цієї страви. Не дарма говорять, що гречка - один із найулюбленіших наших продуктів. І любимо ми її не тільки за звичний смак, але й за корисні властивості. Чарівні властивості цієї крупи відзначають лікарі-дієтологи в усьому світі.
Ечпочмак
— 22 жовтня 2015 —
Тісто: борошно - 850 г, молоко - 500 мл, яйця - 2 шт., дріжджі (сухі) - 5 г, масло вершкове - 70 г, олія соняшникова - 1 ст. л., сіль - 1 ч. л., цукор - 1 ст. л.
Начинка: яловичина - 800 г, картопля (велика) - 6 шт., цибуля ріпчаста - 4-5 шт., сіль, перець - за смаком, бульйон яловичий - 0,5 л, яйце для змазування виробу - 1 шт.
1 | ... | 91 | 92 | 93 | 94 | 95 | 96 | 97 | 98 | 99 | 100 | 101 | 102 | 103 | 104 | 105 | 106 | 107 | 108 | 109 | 110 | 111 | 112 | 113 | 114 | 115 | 116 | 117 | 118 | 119 | 120 | 121 | 122 | 123 | 124 | 125 | 126 | 127 | 128 | 129 | 130 | 131 | 132 | 133 | 134 | 135 | 136 | 137 | 138 | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | ... | 220 |