Здоров'я

Скажіть безсонню «До побачення!»

— 6 серпня 2014 —

Безсоння так чи інакше знайоме майже 70 відсоткам населення Землі. Не є виключенням і українці. Зрозуміла справа, особливо ця проблема актуальна сьогодні - тривожні новини зі Сходу, зовсім трагічні події в зоні АТО, передчуття нових проблем у нашому житті не можуть не спровокувати порушення в діяльності ЦНС багатьох наших земляків. 


Маски... з городу

— 30 липня 2014 —

Прикро, що ми іноді забуваємо про овочі та зелень, віддаючи перевагу дорогій косметиці. Адже вони - джерело вітамінів і корисних речовин, необхідних для шкіри. А зараз самий час наситити її більш корисними соками овочів і зелені. 


Кориця зміцнює нервову систему

— 30 липня 2014 —

Застосування кориці як спеції й ароматизатора для випічки - розповсюджена практика в багатьох країнах. Неврологи з Rush University Medical Center при підтримці Національного інституту здоров'я з'ясували, як ця популярна спеція впливає на нервову систему.  


Зелений чай з молоком допоможе схуднути

— 30 липня 2014 —

Якщо вас не надихає ваше відображення в дзеркалі, а суворі дієти не для вас - зелений чай з молоком - це те що лікар прописав.


Чому мерзнуть руки й ноги

— 30 липня 2014 —

Досить часто багато хто зіштовхується з тим, що його ноги й руки починають мерзнути не тільки в морозний зимовий день, але й у приміщенні, де кімнатна температура.


Якщо порушений серцевий ритм

— 30 липня 2014 —

Звичайне життя людини супроводжується биттям серця, але воно працює настільки тихо, що прослухати пульс можна тільки спеціальними методами. Коли серцебиття починає відчуватися, то навантаження на систему кровообігу посилюється.


Чим небезпечна кавоманія

— 30 липня 2014 —

Підбадьорливий напій або фактор ризику? Суперечка про користь і шкоду кави між дослідниками, медиками, дієтологами й аматорами цього напою нескінченна. Учені витратили не один мільйон доларів, щоб розвіяти або придумати новий міф про кофеїн. Проте, усі сходяться в одному важливому моменті: вплив кави на здоров'я людини залежить від дози.


Алергія на сонце: що робити?

— 30 липня 2014 —

При фотосенсибілізації алергену як такого не виявляється: сонце палить шкіру, і виникають подразнення та почервоніння шкіри. Це явище спостерігається у тих, у чиїй шкірі мало захисних клітин (меланоцитів), що охороняють від надмірного сонячного опромінення.


Лямбліоз. Боротьба з паразитами

— 29 липня 2014 —

Лямбліоз - досить розповсюджене захворювання, що розвивається в результаті поразки печінки і тонкого кишечнику однойменними паразитами, які потрапляють в організм людини через рот з їжею та водою.


Лікування гаймориту без проколу: метод цивілізованих країн

— 23 липня 2014 —

Використання пункції пазухи, як методу лікування, не знаходить широкого застосування за кордоном. Що потрібно для того, щоб вилікувати хронічний гайморит без проколу?



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс