Здоров'я

Вітаміни не сприяють росту волосся

— 2 квітня 2014 —

Довге волосся - прикраса жінки. В нас закладена інстинктивна впевненість: якщо у жінки довге міцне волосся, значить, вона здорова. Для підвищення привабливості дівчата, дівчатка і жінки у всьому світі прагнуть відростити довге волосся і витрачають мільйони доларів в індустрії «вітамінів для волосся». Від них не відстають і чоловіки. Але залишається не висвітленим другорядне питання: а чи працюють, власне, ці біодобавки?


Лікування звичайною харчовою содою

— 2 квітня 2014 —

Цей дрібнокристалічний порошок білого кольору являє собою особливу кислу сіль вугільної кислоти та натрію. Харчову соду застосовують у харчовій, медичній, хімічній, фармацевтичній промисловості та у металургії.


Як зробити шкіру ніг м'якою і ніжною

— 2 квітня 2014 —

Навесні шкіра часто стає більш сухою. І першими страждають ноги, і зокрема стопи. Вони постійно закриті одягом і взуттям, не «дихають», не отримують сонячних променів. Але, усе, що потрібно для наших стіп, є у нас під рукою.


П'ять помилок, які ми робимо на шляху до стрункості

— 2 квітня 2014 —

Яких помилок припускаються люди, що прагнуть схуднути, але в результаті не досягають позитивних результатів.


Корисні властивості вітаміну D

— 2 квітня 2014 —

Цей жиророзчинний вітамін трохи виділяється із загального пула вітамінів. Чим же?


Авторитарний підхід у вихованні дитини приведе до дитячого ожиріння

— 2 квітня 2014 —

Діти, чиї батьки жорстко їх контролюють і зневажають спілкуванням, частіше мають діагноз «ожиріння». Як відзначає «Live Science», діти у віці 2-5 років, батьки яких установили жорсткі рамки взаємин, що не дають право на діалог або прояви ніжних почуттів, на 30% частіше страждали ожирінням, чим їхні однолітки, що мають люблячих і більш лояльних батьків.


Рак: міфи та правда

— 2 квітня 2014 —

Голова Комітету з питань охорони здоров'я ВР Тетяна Бахтєєва розповіла УНІАН про міфи, пов'язані з онкологічними захворюваннями.


Чим корисний сир

— 26 березня 2014 —

Корисні властивості сиру багато в чому пояснюються його харчовою цінністю. До складу сиру входять життєвоважливі та цінні для людини білки, молочний жир, мінеральні речовини, вітаміни й екстрактивні речовини. Їхня концентрація майже в 10 разів вища, ніж у молоці, з якого роблять сир. За словами дієтологів, 50 грамів сиру рівноцінні вживанню 0,5 л молока.


Лікувальні валеріанові ванни допоможуть позбутися стресу

— 26 березня 2014 —

Про вплив валеріани на нервову діяльність було відомо ще лікарям Давньої Греції.


Ячмінь корисний для повних людей з хворобами кісток

— 26 березня 2014 —

Дієтологи радять обов'язково включати продукти з ячменем у раціон, адже він містить мало калорій у порівнянні з іншими злаками, багато клітковини, вітамінів і живильних речовин 



Привіт, гість!   Вхід

Facebook Google+ Одноклассники Twitter Вконтакте Яндекс